• Dziś 6gr jak nic ..... Autor: ~grzechu [178.43.104.*]
    Leci to na łeb na szyje dobrze że widły to na chwilę chociaż trzymają.  Tu kupić po 2gr to będzie spore ryzyko bo zapewne dojdzie do zawieszenia obrotów. Ryzyko bardzo wielkie.
  • Re: Dziś 6gr jak nic ..... Autor: ~jojo [83.8.76.*]
    Dnia 2017-04-03 o godz. 15:14 ~grzechu napisał(a):
    > Leci to na łeb na szyje dobrze że widły to na chwilę chociaż trzymają.  Tu kupić po 2gr to będzie spore ryzyko bo zapewne dojdzie do zawieszenia obrotów. Ryzyko bardzo wielkie.

następny co chce kupić tylko nie wie jak :)
  • Re: Dziś 6gr jak nic ..... Autor: ~grzechu [178.43.104.*]
    Proszę Cię .....kupuj nikt ci w tym nie przeszkadza no chyba że dolne widły. Przy 5gr to samo napiszesz??? i niżej to samo. Przecież ta spółka to już piach i ty wiesz o tym i inni. A pocieszanie skończy się przy 2gr tylko że wtedy może być ciężko sprzedać a i kupić bo zawieszenie jest nie uniknione. Zbyt wiele stało się tu by ktoś z giełdy się za to nie wziął.
  • Re: Dziś 6gr jak nic ..... Autor: ~jojo [83.8.76.*]
    Dnia 2017-04-03 o godz. 15:45 ~grzechu napisał(a):
    > Proszę Cię .....kupuj nikt ci w tym nie przeszkadza no chyba że dolne widły. Przy 5gr to samo napiszesz??? i niżej to samo. Przecież ta spółka to już piach i ty wiesz o tym i inni. A pocieszanie skończy się przy 2gr tylko że wtedy może być ciężko sprzedać a i kupić bo zawieszenie jest nie uniknione. Zbyt wiele stało się tu by ktoś z giełdy się za to nie wziął.

zobaczysz ze zanim akcje wylecą z rynku to tu jeszcze sie będzie bardzo duzo działo - możesz trzymać mnie za słowo
  • Re: Dziś 6gr jak nic ..... Autor: ~loydzik [77.65.87.*]
    ostrzegalem was przy 20gr ze bedzie 5gr kto posluchal sporo kasy nie stracil pisalem ze na 1-2gr to idzie , wlasnie wyszlo info kto sypie jeszcze troche mu zostalo inni tez moze wychodza pozamiatane 1gr jak nic bedzie i moze odbije zas 100% bedzie mozna ladnie zarobic wtedy bo 100%piechota nie chodzi :)
  • Re: Dziś 6gr jak nic ..... Autor: ~grzechu [178.43.104.*]
    Duży sprzedaje jeden z drugim a nikt duży nie kupuje bo od tej strony infa brak i tak pozostanie. Drobni zostali z akcjami powyżej 30gr a teraz kto ma to uśrednia bo ładnie w oczach średnia wygląda a to w tym przypadku może być bardzo bolesne uśrednienie.
  • Re: Dziś 6gr jak nic ..... Autor: ~loydzik [77.65.87.*]
    nawet Bartosz sprzedaje co ma 75% akcji ma 24mln akcji ciekawe czy wywali wszystko w rynek i bedzie 100% FF? ttu 1gr bedzie i pewnie upadlosc i to moze odrazu likwidacyjna ze sie nie boicie tego kupowac po co tak ryzykowac ja nie wiem, jak juz to ustawcie sie na 1gr chyba ze wolicie przeplacac i miec duza strata juz maja coniektorzy ostrzegalem od 20gr was.
  • Re: Dziś 6gr jak nic ..... Autor: ~grzechu [178.43.96.*]
    Tak jak pisałem to standard na NC
  • Re: Dziś 6gr jak nic ..... Autor: ~loyd [94.254.146.*]
    obyś się nie zdziwił, zaliczył kurs lokalny dołek, już niedługo pojawi się sygnał kupna, i przyjdą pomyślne informacje ze spółki, kto chce niech sprzedaje, ale później niech nie płacze, że sprzedał w dołku. Obligacje są zabezpieczone, tak, że obligatariusze dostaną co ich,i podejrzewam, że będzie emisja i nzwa w tej sprawie.
  • Re: Dziś 6gr jak nic ..... Autor: ~Czarny [94.254.146.*]
    Jesteś na poziomie. Jestem po Twojej stronie.
  • Re: Dziś 6gr jak nic ..... Autor: ~iwann25 [46.170.175.*]
    pomyliles sie o 2 tyg, zaden z ciebie analityk
  • Re: Dziś 6gr jak nic ..... Autor: pajda757 [37.47.9.*]
    Ale tu się krew leje. Czemu takie spadki? Czy warto wejść w ten papier?
  • Re: Dziś 6gr jak nic ..... Autor: ~sas [5.173.162.*]
    Sypanka cd. ale to jeszcze nie koniec...
[x]
LOYD 0,00% 0,02 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.