luli masz jakiegoś maila ?hirzalim@sezet.com napisz mi na tego tymczasowego waznego 30 min podam ci swoj ale najpierw napisz mi 4 pierwsze litery maila z jakiego napiszesz o 19 wychodze na kolacje będe po 22 wiec...;)
Dnia 2017-03-31 o godz. 18:36 ~luli napisał(a): > Wybacz, dotrzeć do mnie nie jest tak łatwo :) jeśli zbliżam się muszę ifać ;) a to zdarzyło się tylko jeden raz :) > > https://www.youtube.com/watch?v=0ngiW7DvY10
rozumiem ale są doskonałe sposoby zabezpieczenia prywatności lece bo mam stolik na 19.... pozdrawiam
Widzę na forum zaczynają pojawiać się mendy bankierowe, o kimś kto wypisuje takie brednie na mój temat, należy pomyśleć tylko z politowaniem. Frustracja z powodu odjeżdzającego kursu ? Jeśli już musisz się wyładować- to nie czepiaj się kobiet, bardzo to niskie jest...słaby zawodnik chyba z ciebie. ŻENADA.
Przykro mi dlatego proponowałam inny kanał komunikacji nie mając na myśli żadnych wycieczek towarzyskich ot rozmowa zawodowców L miłego weeka u mnie 30+ i potworny wiatr
ludzie nie szuka się kobiet na necie...w pracy to zawsze konczy się słabo na giełdzie w pracy w biznesie zarabiasz forse jesli chcesz to mieszać z kobietami to nigdy się nie uda jesli juz ktoś chce poznawać na necie to są tindery badoo etc ale nie forum giełdowe;)
Gold masz rację, piszemy tutaj o spółce, wymieniamy opinie -a tu przypęta się jakaś menda bez klasy i oczernia ! Szkoda, że moderator nie reaguje na chamskie pomówienia, ale w tej sprawie napiszę maila do jego pracodawcy. Nie będę tolerować forumowego chamstwa. Nigdy nikogo nie atakuję personalnie na forum. Pomawiać można każdego, wypisując o nim brednie. Ktoś tu chce zrobić bur.d.e.l - tylko to nie to forum. Na innych wątkach bankiera, też widziałam obraźliwe ataki na kobiety tam piszące, totalny brak klasy, myślę tez i KASY do inwestowania na giełdzie !
Dnia 2017-04-01 o godz. 18:07 ~luli napisał(a): > Gold masz rację, piszemy tutaj o spółce, wymieniamy opinie -a tu przypęta się jakaś menda bez klasy i oczernia ! Szkoda, że moderator nie reaguje na chamskie pomówienia, ale w tej sprawie napiszę maila do jego pracodawcy. Nie będę tolerować forumowego chamstwa. Nigdy nikogo nie atakuję personalnie na forum. Pomawiać można każdego, wypisując o nim brednie. Ktoś tu chce zrobić bur.d.e.l - tylko to nie to forum. Na innych wątkach bankiera, też widziałam obraźliwe ataki na kobiety tam piszące, totalny brak klasy, myślę tez i KASY do inwestowania na giełdzie !
a byłas na fluidzie?ja miałem 100k po 30 groszy chyba z rok temu oddałem po 39 dil zrobiłem:) teraz mam perłe na oku...może byc zacnie;)
To jest miś na miarę naszych możliwości. My tym misiem otwieramy oczy niedowiarkom! Mówimy: to jest nasz miś, przez nas zrobiony, i to nie jest nasze ostatnie słowo!
Dnia 2017-04-02 o godz. 07:35 ~pegasus napisał(a): > o którą dawniej ,królowie wojny, pustoszące całe kraje wszczynali . Szacun za KOBIECOŚĆ,URODĘ-A i trafne od lat analízy :)
jest szansa na jakieś zdjęcia?tak kolega reklamuje ,ze musiałem zapytac
gold :) WSTYDU OSZCZĘDŻ-ale sobie . Niemniej zaspokoję twoją hmm,dziwną ciekawość...looknij mianowicie na OLIVIA NEWTON JOHN -Piękna skądinąd :) w szczytowej formie .aha-to nie reklama-to mój Szacunek dla luli :)
Dnia 2017-04-02 o godz. 08:12 ~pegasus napisał(a): > gold :) WSTYDU OSZCZĘDŻ-ale sobie . Niemniej zaspokoję twoją hmm,dziwną ciekawość...looknij mianowicie na OLIVIA NEWTON JOHN -Piękna skądinąd :) w szczytowej formie .aha-to nie reklama-to mój Szacunek dla luli :)
dlaczego dziwną?chyba kazdy facet chciałby zobaczyć współczesną Helene wszak sam cos pisałeś o wojnach itd
ONJ -rocznik 1948 możesz orientacyjnie wskazać kiedy miała szczytową forme?dziekuje.
Dnia 2017-04-02 o godz. 08:23 ~pegasus napisał(a): > zapodaj sobie GOLD. A potem tłumaczenie słów ...taką KOBIETĄ jest dla mnie luli :) Bo ,ponieważ taka jest ,jak kobieta z tego klasyka :)
nie znam węgierskiego;) ale gulasz mają pyszny placek po węgiersku poezja... podaje przepis http://palcelizac.gazeta.pl/palcelizac/1,110783,12801981,Placek_po_wegiersku.html
wrzuć tłumaczenie "Dziewczyny o perłowych włosach " na "po polsku","wyjdzie" Ci ,tekstowo.pl-trochę inwencji-warto bo słowa piękne. lookníj też na SHARON STONE-Luli to ta klasa i uroda tej klasy:)
Dnia 2017-04-02 o godz. 08:41 ~pegasus napisał(a): > wrzuć tłumaczenie "Dziewczyny o perłowych włosach " na "po polsku","wyjdzie" Ci ,tekstowo.pl-trochę inwencji-warto bo słowa piękne. lookníj też na SHARON STONE-Luli to ta klasa i uroda tej klasy:)
tu nie chodzi o noszenie...lub nie noszenie -nie kapisz widzę-chodzi o kształt nóżek,sexapil,kobiecość...a. O sylwetkę...,tajemnpiczość. w Polskim klimacie,bywają upalne dni. NIE ŚWIRUJ GOLD "ZAGRABANICĄ ". Za cieńki jesteś dla luli...