Sypali na podbitce. Teraz agonia. Kto mądry dawno sprzedał. Ci co trzymają tworzą niesamowite historie ile papier jest warty. Niech się łudzą. Pisali przy 20 gr ze perła, przy 15 yo samo. Jest 10 gr i dalej uważają że papier cud miód.
A już miałem kupić, dobrze że trochę poczytałem. Swoją drogą niezły numer:D Ale, jak znam życie autorom tego przekrętu włos z głowy nie spadnie:D Trochę żal tych co utopili.
Zawsze jest nadzieja na jakieś pozytywne info i co wtedy może być ciekawie. Deweloperka znowu jest w cenie może sie ktoś skusi i bedzie mieć za darmo spółkę na giełdzie myśleć trochę nie jedno takie przejęcie już było A co robi pan Patrowicz na swoich spółkach zobaczcie to sie przekonacie
No poczytałem sobie i przyznam, że dziwię się że nie poszło żadne zawiadomienie do organów ścigania. Przecież to co zrobiono chyba nie jest legalne? Zwłaszcza w odniesieniu do hipotek? Zaznaczam, iż akcji nie mam, i chyba mieć nie będę. Trafiłem tu bo jakiś z Waszych pisał o niej na LOYD. No cóż ja zwykle akcjonariusze i obligatariusze zrobieni, i tylko zarząd zarobiony:D
Rozumiem ze gr jaguar to lakomy kąsek według Ciebie? Co ta spółka prócz długów ma do zaoferowania? Plany budowy domu starości? Nazywanie tej wydmuszki deweloperka to jakaś kpina