Ponad 70 mną zł na koncie w gotówce, aktywa 320 mln zł, zero zadłużenia a wartość księgowa 0.16, c/z 2,9. Nie ma tańszej spółki o takich wskaźnikami. 20 zł kwestia czasu i chińczyk to zrobi 1 mną zł bo... nie ma już akcji w w wolnym obiegu. Jak jest to 200-300 tys max. Reszta wyzbierana.
Dnia 2017-03-31 o godz. 00:06 ~Zenon napisał(a): > Też tak uważam, akcji jest jak na lekarstwo > > , jeśli ktoś ma 300 tys to by ta spółkę wywindowal o 100% a następne to o 200
Też tak myślę i mogę to zrobić,ale komu to potem odsprzedać przy 8-10 zł jak tą spółką nie grają.Póki spekuła tu nie wejdzie to żadne targi,dywidendy,wskazniki,kupa kasy w firmie,pobożne życzenia o 20-30 zł nic nie wniosą.Kiszonka 3-6 w tym roku pewna.
Dnia 2017-03-30 o godz. 21:28 ~Andrzej napisał(a): > http://peixinvideo.com/peixin-profile > > > > Ponad 70 mną zł na koncie w gotówce, aktywa 320 mln zł, zero zadłużenia a wartość księgowa 0.16, c/z 2,9. Nie ma tańszej spółki o takich wskaźnikami. 20 zł kwestia czasu i chińczyk to zrobi 1 mną zł bo... nie ma już akcji w w wolnym obiegu. Jak jest to 200-300 tys max. Reszta wyzbierana.
Doświadczenie zdobyte na GPW nauczyło mnie, żeby całkowicie ignorować takie banialuki jakie wypisuje Andrzej. Skoro mimo niskiego C/WK i C/Z nie ma żadnego popytu na akcje PEIXIN to znaczy, że obecna kiszonka potrwa długie lata a dywidendę to tutaj może zobaczymy około 2030r.
Dnia 2017-03-31 o godz. 16:13 ~XXL napisał(a): > Doświadczenie zdobyte na GPW nauczyło mnie, żeby całkowicie ignorować takie banialuki jakie wypisuje Andrzej. > Skoro mimo niskiego C/WK i C/Z nie ma żadnego popytu na akcje PEIXIN to znaczy, że obecna kiszonka potrwa długie lata a dywidendę to tutaj może zobaczymy około 2030r.
Nie wiem czy jest to Andrzej czy ktokolwiek , ale widać, że jest to osoba , która ciężko pracuje żeby zachwalać tego gniota na forum i zachęcić do kupna jak największą liczbę osób. Być może ma jakąś prowizję od każdego wpisu :)
Widzisz xyz. Różnica między nami jest taka. Ja mam te akcje i wierzę mocno w spółkę, że jest niedowartosciowana. Przedstawiam innym fakty, dziele się wyszukanymi informacjami o spółce. Natomiast Tobie zależy na spadku, ponieważ chcesz taniej odkupić. Inaczej nie siedzialbys tutaj z innymi trolami jak XXL i nie obrzydzenie spółki. Chciałbym być nagradzany za moje wpisy. Mam nadzieję, że niebawem wynagrodzi mi to kurs akcji. Przedstaw coś sensownego, a później dyskutujemy merytorycznie. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu
Dnia 2017-04-01 o godz. 17:42 ~john napisał(a): > Pytanie na nadchodzący tydzień, mam zdołować czy północ ? Większość zadecyduje! Zakres ruchu 1-6 zł
Przyznajesz sobie nieograniczone, Boskie zdolności. Ale to typowe dla wieloletnich "opowiadaczy bajek". Sługa ma się tak do Pana jak: Picie w Szczawnicy do szcz...a w piwnicy. Niby brzmi podobnie, a znaczy całkiem co innego. Pozostaje mi tylko błaganie. O PANIE NIE DOŁUJ PEIXINU !!!! Cieszysz się?? Tyle ci pozostało. Nie żyjemy w starożytnym Egipcie i ciemnota ludu oraz nieograniczona władza kapłanów dawno się skończyła. Mimo wszystko życzę dobrego samopoczucia. A jako mój głos przyjmij łaskawie z pokorą ode mnie czerwoną łapkę w dół pod twoim postem.