• PEIXIN zaprasza na Film o spolce Autor: ~Andrzej [82.145.221.*]
    http://peixinvideo.com/peixin-profile

Ponad 70 mną zł na koncie w gotówce, aktywa 320 mln zł, zero zadłużenia a wartość księgowa 0.16, c/z 2,9. Nie ma tańszej spółki o takich wskaźnikami. 20 zł kwestia czasu i chińczyk to zrobi 1 mną zł bo... nie ma już akcji w w wolnym obiegu. Jak jest to 200-300 tys max. Reszta wyzbierana.
  • Re: PEIXIN zaprasza na Film o spolce Autor: ~Zenon [185.102.190.*]
    Też tak uważam, akcji jest jak na lekarstwo
    , jeśli ktoś ma 300 tys to by ta spółkę wywindowal o 100% a następne to o 200
  • Re: PEIXIN zaprasza na Film o spolce Autor: ~john [94.251.208.*]
    Dnia 2017-03-31 o godz. 00:06 ~Zenon napisał(a):
    > Też tak uważam, akcji jest jak na lekarstwo
    > > , jeśli ktoś ma 300 tys to by ta spółkę wywindowal o 100% a następne to o 200

Też tak myślę i mogę to zrobić,ale komu to potem odsprzedać przy 8-10 zł jak tą spółką nie grają.Póki spekuła tu nie wejdzie to żadne targi,dywidendy,wskazniki,kupa kasy w firmie,pobożne życzenia o 20-30 zł nic nie wniosą.Kiszonka 3-6 w tym roku pewna.
  • Re: PEIXIN zaprasza na Film o spolce Autor: ~Dokladny [185.102.190.*]
    Wtedy poczekać na dywidende
  • Re: PEIXIN zaprasza na Film o spolce Autor: ~xyz [78.9.181.*]
    Dnia 2017-03-30 o godz. 21:28 ~Andrzej napisał(a):
    > http://peixinvideo.com/peixin-profile
    > >
    > > Ponad 70 mną zł na koncie w gotówce, aktywa 320 mln zł, zero zadłużenia a wartość księgowa 0.16, c/z 2,9. Nie ma tańszej spółki o takich wskaźnikami. 20 zł kwestia czasu i chińczyk to zrobi 1 mną zł bo... nie ma już akcji w w wolnym obiegu. Jak jest to 200-300 tys max. Reszta wyzbierana.

To kupuj można teraz zebrać klika tysięcy
  • Re: PEIXIN zaprasza na Film o spolce Autor: ~XXL [85.14.117.*]
    Doświadczenie zdobyte na GPW nauczyło mnie, żeby całkowicie ignorować takie banialuki jakie wypisuje Andrzej.
    Skoro mimo niskiego C/WK i C/Z nie ma żadnego popytu na akcje PEIXIN to znaczy, że obecna kiszonka potrwa długie lata a dywidendę to tutaj może zobaczymy około 2030r.
  • Re: PEIXIN zaprasza na Film o spolce Autor: ~xyz [78.9.181.*]
    Dnia 2017-03-31 o godz. 16:13 ~XXL napisał(a):
    > Doświadczenie zdobyte na GPW nauczyło mnie, żeby całkowicie ignorować takie banialuki jakie wypisuje Andrzej.
    > Skoro mimo niskiego C/WK i C/Z nie ma żadnego popytu na akcje PEIXIN to znaczy, że obecna kiszonka potrwa długie lata a dywidendę to tutaj może zobaczymy około 2030r.

Nie wiem czy jest to Andrzej czy ktokolwiek , ale widać, że jest to osoba , która ciężko pracuje żeby zachwalać tego gniota na forum i zachęcić do kupna jak największą liczbę osób. Być może ma jakąś prowizję od każdego wpisu :) 
  • Re: PEIXIN zaprasza na Film o spolce Autor: ~Andrzej [82.145.222.*]
    Widzisz xyz. Różnica między nami jest taka. Ja mam te akcje i wierzę mocno w spółkę, że jest niedowartosciowana. Przedstawiam innym fakty, dziele się wyszukanymi informacjami o spółce. Natomiast Tobie zależy na spadku, ponieważ chcesz taniej odkupić. Inaczej nie siedzialbys tutaj z innymi trolami jak XXL i nie obrzydzenie spółki. Chciałbym być nagradzany za moje wpisy. Mam nadzieję, że niebawem wynagrodzi mi to kurs akcji. Przedstaw coś sensownego, a później dyskutujemy merytorycznie. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu
  • Re: PEIXIN zaprasza na Film o spolce Autor: ~john [94.251.208.*]
    Pytanie na nadchodzący tydzień, mam zdołować czy północ ? Większość zadecyduje! Zakres ruchu 1-6 zł
  • Re: PEIXIN zaprasza na Film o spolce Autor: ~Gregs [89.76.69.*]
    Dnia 2017-04-01 o godz. 17:42 ~john napisał(a):
    > Pytanie na nadchodzący tydzień, mam zdołować czy północ ? Większość zadecyduje! Zakres ruchu 1-6 zł

Przyznajesz sobie nieograniczone, Boskie zdolności. Ale to typowe dla wieloletnich "opowiadaczy bajek". Sługa ma się tak do Pana jak: Picie w Szczawnicy do szcz...a w piwnicy. Niby brzmi podobnie, a znaczy całkiem co innego.
    Pozostaje mi tylko błaganie. O PANIE NIE DOŁUJ PEIXINU !!!!
    Cieszysz się?? Tyle ci pozostało.
    Nie żyjemy w starożytnym Egipcie i ciemnota ludu oraz nieograniczona władza kapłanów dawno się skończyła.
    Mimo wszystko życzę dobrego samopoczucia. A jako mój głos przyjmij łaskawie z pokorą ode mnie czerwoną łapkę w dół pod twoim postem.
  • Re: PEIXIN zaprasza na Film o spolce Autor: ~Zenon [185.102.190.*]
    Dywidenda będzie w 2018
[x]
PEIXIN 0,00% 1,02 2019-04-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.