i już uwalili poranny wzrost i zainteresowanie spółką po pozytywnych informacjach, taka prawidłowość na spółce gdzie większościowi to krętacze /tak delikatnie/. pytanie: komu zależy na trzymaniu kursu na tak niskim poziomie i w jakim celu? np. na takim Ursusie jak by ogłosili skup np. po 5zł to kurs w ciągu 5min byłby po 5,50 a tu? hmm ma ktoś jakieś pomysły?
Dokładnie tak jak piszesz. Też tego nie kapuje. Akcji nie mam Ale obserwuje. Mi tylko jedna myśl przychodzi. Tam jest tak pokrętnie to napisane że spółka może w każdej chwili powiedzieć że skupi akcjie Ale od wskazanego podmiotu a reszta niech się buja
panowie bo spodziewam się na tej spółce trochę bardziej cierpliwych i wytrawnych inwestorów a zaczynacie być niecierpliwi jak groszołapy z nc ;-) spółka kryształowa nie jest z początku te infa wydawały mi się ściemą ale jak widać coś się dzieje zapewne się ktoś jeszcze nie obłowił bo faktycznie kurs trzymamy mocno i zbijany za dobre infa poszły w ruch a może faktycznie niech to ktoś przejmie i zrobi porządek