Dnia 2017-04-02 o godz. 09:58 ~konrad napisał(a): > Dnia 2017-03-30 o godz. 09:54 ~vv napisał(a): > > widzę, że co spółka to sukces!!! :)))) > > kupilem loyd 6 sprzedalem 9 odkupilem 7 i tyle w temacie madralo w
w pochwal sie jakie ty posiadasz perelki,bo tylko krytykowac potrafisz zero merytorycznych postow.ps ja zbieram ebc i mam jwa po 90gr kupione tez napiszesz ze sie ubralem slucham twoich perelek
moder czemu mnie kasujesz skasuj posty w bo tak sie martwi o cudze pieniadze,a swoje niech sie martwi jedynie co potrafi to klepac na forum bzdury zero merytorycznych postow podaj swoje perly zobaczymy jaki jestes mocny inwestor
Dnia 2017-04-02 o godz. 10:11 ~konrad napisał(a): > Dnia 2017-04-02 o godz. 09:58 ~konrad napisał(a): > > Dnia 2017-03-30 o godz. 09:54 ~vv napisał(a): > > > widzę, że co spółka to sukces!!! :)))) > > > > kupilem loyd 6 sprzedalem 9 odkupilem 7 i tyle w temacie madralo w > > w pochwal sie jakie ty posiadasz perelki,bo tylko krytykowac potrafisz zero merytorycznych postow.ps ja zbieram ebc i mam jwa po 90gr kupione tez napiszesz ze sie ubralem slucham twoich perelek
Konrad, podpowiadam Ci. Ma "perelke" Aerfinance, a znajdziesz go tam pod nickiem jzg, bo to jest specjalista od obcych nickow