do góry poproszę najlepiej na 7 zł kupowałem po 0,70 przed scaleniem a teraz też jest prawie po 0,70 to ile jestem stratny sam policz tylko się nie śmiej ;) przy 7 zł wyjdę na "0" tylko kiedy to będzie w 2025 roku czy nigdy ?
Dnia 2017-03-30 o godz. 09:42 ~miscz napisał(a): > uśredni , czyli kup tyle samo teraz co masz i zejdziesz z ceną 3,50 to już bliżej- ja tak robie
jakiekolwiek uśrednianie na tej spółce nie wchodzi w rachubę, pieniądze pracują na konkretnych spółkach mających podstawy gdzie wcześniej czy później zarabiam, frajera to szukaj gdzie indziej tutaj nie wsadzę więcej ani złamanego gorsza bo za duże ryzyko a perspektyw to ja tutaj niestety nie widzę
uśrednianie może ma jakiś sens jeśli robisz to na hossie i znasz bardzo dobrze znasz fundamenty spolki.Jeżeli akcje sa niedowartościowane a rynek psychologicznie sciagnie je w dol wtedy ok.w innej sytuacji jest to podzynanie galezi na której siedzisz. Co do chorągiewki nie bardzo wierze w takie fajerwerki ale ze stopem probowac można jak najbardziej.Wazne sa momenty wyjścia,najwazniejsze.
spokojnie mozesz pogrzebac pamiec o tej kasie ,tylko cud moze je przywrocic.Lepiej dac sobie spojoj z gielda i odkladac kase do banku,to jest bardzo ciezki kawalek chleba