• ewa i inni ...... Autor: ~cezar [176.241.79.*]
    Wszyscy Państwo widzicie ,że ewa to ktoś opłacony do szczucia przeciw porozumieniu ....jest tu codziennie szczuje ,kpi ,szydzi,wyśmiewa.

Chyba nikt z państwa nie wierzy ,że robi to z dobrego serca w trosce o nie swoje pieniądze. PRAWDA???

Robi to z zapałem i gorliwie bo wie ,że bez intensywnego pisania postów nie dostanie wypłaty...PROSTE !!! PRAWDA !!!!!

Jaki jest cel ewy ???? TO OCZYWISTE !!!!! ZARABIANIE PRZEZ PISANIE POSTÓW NA ZLECENIE a kto jej płaci?

Oczywiście ten kto ma w tym interes !!!!

Proszę samemu pomyśleć. Dziękuję
  • Re: ewa i inni ...... Autor: ~ewa [89.68.84.*]
    tylko się nie rozpłacz dobrodzieju :)))) wiem co będzie bez inwestora , więc nie naciągaj ludzi na porozumienia , chyba łysy z gubina nie robi tego charytatywnie ? co mi napiszesz ? know hau hau hau
  • Re: ewa i inni ...... Autor: ~Gonzo [31.11.176.*]
    chłopaki banujcie trolle, jest nas 100 x więcej i damy radę, trzeba wyplenić jad i bezinteresowną / interesowną nienawiść
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.68.84.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: ewa i inni ...... Autor: ~Gonzo [31.11.176.*]
    Ewka chcesz namiar na dobrego psychoanalityka? może po prostu potrzebujesz pomocy, napisz wprost, myślę że jeszcze troche empatii i zrozumienia dla ciebie wyskrobiemy
  • Re: ewa i inni ...... Autor: ~cezar [176.241.79.*]
    Wszyscy Państwo widzicie ,że ewa to ktoś opłacony do szczucia przeciw porozumieniu ....jest tu codziennie szczuje ,kpi ,szydzi,wyśmiewa.

Chyba nikt z państwa nie wierzy ,że robi to z dobrego serca w trosce o nie swoje pieniądze. PRAWDA???

Robi to z zapałem i gorliwie bo wie ,że bez intensywnego pisania postów nie dostanie wypłaty...PROSTE !!! PRAWDA !!!!!

Jaki jest cel ewy ???? TO OCZYWISTE !!!!! ZARABIANIE PRZEZ PISANIE POSTÓW NA ZLECENIE a kto jej płaci?

Oczywiście ten kto ma w tym interes !!!! 

Proszę samemu pomyśleć. Dziękuję
[x]
INTEGERPL 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.