szkoda slow na takich ;) tylko zaśmiecają forum :)
Czekałem na wiesci ze ruszają z tym magazynem to powinno wpłynąć znacząco na dynamikę :)
Raport już tuż tuż i są duże szanse ze zaskoczy nawet anali :)
takion czy jak ci szkoda słów na ciebie czy napisałem jakies kłamstwo --------cały dzien sypał czy nie sypał,raport kto tak pózno podaje tylko bankruty wiekszosc podała do 15 marca ,tak wiec co ty merotycznego napisałes nic tylko bla bla jednak ida2010 czy jak tam ma racje co do ciebie
Jeszcze jedno , dzięki Panu "TakiOn" pisza o APR w jutrzejszym "Parkiecie" - nic nowego. Chyba za bardzo dzisiaj spadły akcje. PS. Obrażaj dalej innych a na pewno będziesz bogaty.
Dnia 2017-03-29 o godz. 22:07 ida2010 napisał(a): > Jeszcze jedno , dzięki Panu "TakiOn" pisza o APR w jutrzejszym "Parkiecie" - nic nowego. Chyba za bardzo dzisiaj spadły akcje. > PS. Obrażaj dalej innych a na pewno będziesz bogaty.
jakbyś miał tu coś do gadania i miał na cokolwiek wpływ :) kolejny w stylu "kolorowego pierda" pseudo analityka...
nie wiem co będzie w poniedziałek ale raport jest we WTOREK
Dnia 2017-03-29 o godz. 23:21 ida2010 napisał(a): > Kolejny "Madry". Przecież pisałem wczoraj , że dzisiaj będa solidne spadki. > Jeżeli chcesz możemy powtórzyć to jutro.
Dnia 2017-03-29 o godz. 23:21 ida2010 napisał(a): > Kolejny "Madry". Przecież pisałem wczoraj , że dzisiaj będa solidne spadki. > Jeżeli chcesz możemy powtórzyć to jutro.
Wybacz moją kulturę osobistą jednak nie potrafię pisać inaczej do kogoś kto się unosi taką pychą... teksty typu "chcesz zaraz tu będzie 1 grosz" i chce straszyć innych i działać na psychologie słabszych inwestorów.
To jest na pewno mniej kulturalne, niż to co ja do Ciebie napisałem. Rób co chcesz ze swoimi akcjami, chcesz sprzedaj wszystko, kto Ci broni?
> jakbyś miał tu coś do gadania i miał na cokolwiek wpływ :) kolejny w stylu "kolorowego pierda" pseudo analityka... > > nie wiem co będzie w poniedziałek ale raport jest we WTOREK
Sam prowokujesz i podpuszczasz, wcale nie jesteś taki spokojny! Co do sprzedaży bądź kupna akcji APR sam podejmę decyzję, nie musisz mnie do tego namawiać!
Dnia 2017-03-29 o godz. 21:43 ida2010 napisał(a): > O jest Pan "TakiOn" , nie obroniłeś kursu? Czy nasal bedziesz pisał, że "PITOLE". > > PS. To co jutro kolejne spadki, czy użyjesz słowa" przepraszam".
przecież pisałem wielokrotnie, że to Twoja decyzja.. chęć sprzedaży sam wyraziłeś tym straszeniem :)
4,8 może być a nawet niżej jak zrzucisz... spekuluje że szybko kurs odrobi stratę... co do Twoich "zaczepek" to widać kto zaczął, bez dwóch zdań...
i Ty chcesz kogoś kultury uczyć? Wszyscy powinniśmy przeprosić... kulturalnego terrorystę :)
oczywiście dla mnie to zabawne, tak samo jak to, że wycofałeś ofertę :)