Buraki klamią na potęgę i jak tak dalej będą robic i głównie grać na naszą szkodę lądując kasę tylko do własnej kieszeni różnymi sztuczkami tak jak to ma ciągle miejsce to proponuję się skrzyknąć i zrobić im antyreklame by choc odrobinę poczuli że nie jest dobrze nie zarabiać albo tak jak w naszym przypadku tracić wręcz swój kapitał . Szkoda że rozmawiałem i co gorsza uwierzyłem w ich piękne bajki . Wiem że czytacie forum panowie zarządzający i mam nadzieję że zaczniecie wyciągać wnioski z niezadowolenia akcionarjatu bo inaczej źle to się dla was skończy , bo świnie podkladac można wam co dzień i baaaardzo to oczujecie .
Na forum została konkurencja i bankruci giełdowi. Spojrzmy na fakty: mamy wzrosty – stałe, rok do roku umowy zagraniczne i rozwój wiemy ile sprzedają kolumn mamy laboratorium za 7mln (kapitalizacja 3mln) wynagrodzenia – 700k za rok. No sorry, to wychodzi około 3k na miesiąc na pracownika. Odwaliło wam to atakować? Myśleć idio……ci rejestracja akcji? No to problem, ale zaskarżyli więc czekamy.
Tonsil vs Pylon, super, jeszzcze zestawy Yamaha vs Pylon, aaalbo Pioneer vs Pylon. Hmmm a może Sony vs Pylon. popieee.... myśleć
Oszukujcie samych siebie. Kiedy wy klepiecie biedę i stoicie w miejscu, inni zarabiają na naprawdę porządnych spółkach. Pozbyłem się tego i nie żałuję.
> Na forum została konkurencja i bankruci giełdowi. ja, obawa, jkl, ktk - wszyscy jestesmy konkurencja i bankruci.
> mamy wzrosty – stałe, rok do roku wzrosty czego ? > umowy zagraniczne i rozwój
taaaa
> wiemy ile sprzedają kolumn wiemy - jak zarobili na nich, to sobie wyplacili
> mamy laboratorium za 7mln (kapitalizacja 3mln) to, ze wydadza 7 mln to nie znaczy, ,ze to tyle warte
>wynagrodzenia – 700k za rok. No sorry, to wychodzi około 3k na miesiąc na pracownika. Odwaliło wam to atakować? Myśleć >idio……ci przeinaczasz fakty, chodzi o 200k bonusu wyplaconego za ostatni kwartal.
> rejestracja akcji? No to problem, ale zaskarżyli więc czekamy. Duzy problem jak trzeba bedzie za maszyny z famegu zaplacic i jak sie pozyczka na kredyt nie zwroci
>Tonsil vs Pylon, super, jeszzcze zestawy Yamaha vs Pylon, aaalbo Pioneer vs Pylon. Hmmm a może Sony vs Pylon. >popieee.... myśleć Porownujemy dwie firmy, ktore sa spadkobiercami tonsilu, wiec porownanie jest bardzo wlasciwe, a roznica jest przepascia - 26 razy
I zeby tylko o to chodzilo, tutaj ciagle jest cos nie tak. jkl wyszedl stad, bo mial dosyc, a teraz dalej jest to samo. dzieki - i nie, nie jestem bankrutem, ani nie frustratem - powiem wiecej, jestem na plusie, bo mam kawaleczek tego co jkl sprzedawal.
ps. nawet MOC, ktory wszedzie chrzani o wzrostach, tutaj dal sobie spokoj :)