• Widzieli C/WK?!!! Autor: ~stachnic [89.234.213.*]
    :)))) .....zawsze stopowałem zx z jego hurra optymizmem, ale jak na c/wk wzrosło z 11 na 3.49 - to tutaj będzie KOSMOS.

LVC ma dla porównania 41,87:)

• Re: Widzieli C/WK?!!! Autor: ~zx [188.146.69.*]
    aż boję się mówić na głos co mysle - ale na fali ogólnopolskiej mody na inkubatory i takich sukcesów jak własciciele VTI i LVC to lekko bedzie 10 zł this year, a potem nawet more. tak mysle ,ze panowie sprzedali VTI za 40 mln i czesc tego zainwestuja w Vti albo projekty one step brfore VTI.....
    Juz widze ,moje wakacje na atolu w Tajlandii z lampką najlepszego szampana
    długo na to czekam....
  • Re: Widzieli C/WK?!!! Autor: ~Bu [212.182.114.*]
    częgo życzę sobie i tobie również jak i wszystkim innym
  • Re: Widzieli C/WK?!!! Autor: ~Janek [83.24.90.*]
    ZX. Chyba chodziło Ci, że sprzedali LVC a nie VTI. I z tego co liczyłem to wyszli z 50 milionami.
  • Re: Widzieli C/WK?!!! Autor: ~zx [91.230.8.*]
    no oczywiście , ze mi chodziło o to , ze sprzedali LVC i maja grube miliony na koncie i albo juz je ulokowali gdzies albo własnie kupia za to VTI .
    No na pewno po coś to zrobili , sa za mlodzi zeby odcinac kupony. Bedą sie bawic i dobrze inwestować a my potrzyammy sie ich marynarek i jakies okruszki pozbieramy, a że jesteśmy pierwsi pewnie coś nam skapnie. Oststnio obserwowałem kaczory i mam nadzieje że jestesmy tymi co juz siedza i patrza jak trwaja przygotowania i chleb juz w rękach ......
    ach coś mnie wena dopadła, uwielbiam snuc te wizjeeeee
    pozdro
  • Re: Widzieli C/WK?!!! Autor: ~Janek [83.24.91.*]
    Najbardziej ciekawi mnie na co pójdzie te kilkadziesiąt baniek z emisji.
  • Re: Widzieli C/WK?!!! Autor: ~stachnic [89.234.213.*]
    na czipsy:)
  • Re: Widzieli C/WK?!!! Autor: ~zx [188.146.69.*]
    może jesteś prorokiem, moze nie na czipsy a na Blue Chipy kiedys w przyszłosci, może jakiś jednorożec z Polski sie tu wykluje
    jeśli nie my to kto?
    nasi panowie z VTI i LVC są super we wczesnym kopiowaniu najlepszych pomtsłow i robią podróbki lepsze od oryginału. To jest dpiero sztuka. Co ciekawe tak jest lepiej,szybiej i taniej, bo po pierwsze nie są uwiezieni w pułapce swojego pomysłu a mozna obsrwować ich z boku i za darmo się uczyć. A potem działać i to szybko i bez zahamowań, globalnie. Good luck VTI.
    Obserwujmy jak sie rodzi w cichości.......nie będę uzywał porównań ale.... zawsze co`s wielkiego rodzi sie w cichości i skromnie.
[x]
UNFOLD 5,41% 1,56 2025-12-19 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.