aż boję się mówić na głos co mysle - ale na fali ogólnopolskiej mody na inkubatory i takich sukcesów jak własciciele VTI i LVC to lekko bedzie 10 zł this year, a potem nawet more. tak mysle ,ze panowie sprzedali VTI za 40 mln i czesc tego zainwestuja w Vti albo projekty one step brfore VTI..... Juz widze ,moje wakacje na atolu w Tajlandii z lampką najlepszego szampana długo na to czekam....
no oczywiście , ze mi chodziło o to , ze sprzedali LVC i maja grube miliony na koncie i albo juz je ulokowali gdzies albo własnie kupia za to VTI . No na pewno po coś to zrobili , sa za mlodzi zeby odcinac kupony. Bedą sie bawic i dobrze inwestować a my potrzyammy sie ich marynarek i jakies okruszki pozbieramy, a że jesteśmy pierwsi pewnie coś nam skapnie. Oststnio obserwowałem kaczory i mam nadzieje że jestesmy tymi co juz siedza i patrza jak trwaja przygotowania i chleb juz w rękach ...... ach coś mnie wena dopadła, uwielbiam snuc te wizjeeeee pozdro
może jesteś prorokiem, moze nie na czipsy a na Blue Chipy kiedys w przyszłosci, może jakiś jednorożec z Polski sie tu wykluje jeśli nie my to kto? nasi panowie z VTI i LVC są super we wczesnym kopiowaniu najlepszych pomtsłow i robią podróbki lepsze od oryginału. To jest dpiero sztuka. Co ciekawe tak jest lepiej,szybiej i taniej, bo po pierwsze nie są uwiezieni w pułapce swojego pomysłu a mozna obsrwować ich z boku i za darmo się uczyć. A potem działać i to szybko i bez zahamowań, globalnie. Good luck VTI. Obserwujmy jak sie rodzi w cichości.......nie będę uzywał porównań ale.... zawsze co`s wielkiego rodzi sie w cichości i skromnie.