• Udana emisja na IDG Autor: ~bb [31.0.65.*]
    Emisja na IDG sie powiodla. Bedzie kasa dla BCI.
  • Re: Udana emisja na IDG Autor: ~Zaciekawiony [149.254.234.*]
    http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/26740025,indygotech-minerals-sa-11-2017-powiadomienie-o-transakcjach-na-akcjach-emitenta
    No i prezes tez dokupilem.
    Nie zdziwi mnie jak na zamknięciu ktoś zgarnie większe pakiety i odetna groszolapow.
    pozdrawiam
  • Re: Udana emisja na IDG Autor: ~bankier1972 [89.228.19.*]
    brok w więzieniu już ?
  • Re: Udana emisja na IDG Autor: ~ecr [188.146.16.*]
    Dobrze sie czujesz ? Nie osmieszaj sie pozyskali niewiele ponad 50 % z emisji z czego Janus 43% wskazani ok 50% a reszta to leszcze. Gdzie pozostaly 50% akcjonariat ? Pokazal Zarzadowi czerwona kartke, zobaczymy co teraz zrobia.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.19.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Udana emisja na IDG Autor: ~bb [31.0.46.*]
    50% to źle? I to ze Janus 43% to tez źle? Myslales ze drobni zapisza sie na akcje?
  • Re: Udana emisja na IDG Autor: ~BROK [37.249.58.*]
    DRAMAT
  • Re: Udana emisja na IDG Autor: ~bb [31.0.46.*]
    No tak... pozyskanie 5 mln zl to DRAMAT...
    SPrawdź ile wiszą obligatariuszom na lzmo a 01.07.2017 trzeba wykupić kolejne na 3,5 mln
  • Re: Udana emisja na IDG Autor: ~tym [5.172.238.*]
    zaraz się okażę, że te 5 mln to pójdzie na ich własne konta w zamian znów za jakieś zobowiązania, pożyczki itp. itd. :)
  • Re: Udana emisja na IDG Autor: ~grey [87.205.253.*]
    tak ,tak, pójdzie na ich konta ,twoje i przygłupa zwanego brok
  • Re: Udana emisja na IDG Autor: ~Zaciekawiony [82.41.168.*]
    Zobaczcie ile z tego kupił prezes i jego własne fundusze. Jeżeli taka ilość on sam przyjął to kto teraz będzie kręcić kursem przeciez nie Brok i Szydera.
    Janus sam zainwestował i nie po to żeby stracić on raczej głupi nie jest.
    Pozdrawiam
  • Re: Udana emisja na IDG Autor: ~zarobas [83.6.8.*]
    I co cieszyliby cie to ze podbije kurs i upcha jak poprzednie. 100-150% podbitka w ciagu 2 tygodni. Tyle co pozyskali i tak na wszystko nie starczy. Indygo to holding i sie uratuje ale w Baltic jest spolka corka matka i babka jako indygo podobnie w ecr. Lzmo jako oddzielny byt. Mogliby ecr ruszyc bo najmniej potrzeba, Baltic jeszcze w lesie, terminy zawalone, grozna zwrotu dotacji, nie wiele lepiej lzmo z obligami ale on cos robi przynajmniej.
  • Re: Udana emisja na IDG Autor: ~Bci [37.248.155.*]
    No tak i taj inwestuje od kursu bci po 5 zl, Indygo od ( na dzisiejsze) ...20 zl i LZMO on 2 zl :):)
    Tak tez mial emisje kierowane i co z tego wyszlo, widzimy po kursach akcji :) Coz blizej niz dalej do rozstrzygniec i po czynach ich poznacie :)
    Dnia 2017-03-28 o godz. 21:51 ~grey napisał(a):
    > tak ,tak, pójdzie na ich konta ,twoje i przygłupa zwanego brok

Pojawił się Macierewicz tego forum i jak to w stylu talibów pisu atakuje ludzi.
    Twoja rodzina to się musi wstydzić za ciebie jak w towarzystwie się odzywasz.
    ja chociaz mam rodzine , a jak sadze ty nie , i wcale sie nie dziwię , no bo kto z takim kimś chciał by sie wiązać .
    Dobranoc , ide spać do żony , a ty dalej kiś sie we własnym sosie i obmyślaj strategie , jak tu wku,,,ć ludzi, pajacu .
    ps.
    w jednym z tobą musze sie zgodzić ,prawdopodobnie jestem takim samym fanem pis u jak i ty choć u ciebie i z tym moze być na odwrót .
  • Re: Udana emisja na IDG Autor: ~BROK [5.172.236.*]
    Dnia 2017-03-29 o godz. 23:42 ~grey napisał(a):
    > ja chociaz mam rodzine , a jak sadze ty nie , i wcale sie nie dziwię , no bo kto z takim kimś chciał by sie wiązać .
    > Dobranoc , ide spać do żony , a ty dalej kiś sie we własnym sosie i obmyślaj strategie , jak tu wku,,,ć ludzi, pajacu .
    > ps.
    > w jednym z tobą musze sie zgodzić ,prawdopodobnie jestem takim samym fanem pis u jak i ty choć u ciebie i z tym moze być na odwrót .

Wielbicielu rydzykowych kazań i moherowych beretów nie nauczyła cię matka nie używania inwektyw w dyskusji .
    jezeli twoja wiedza i opinia o spółce jest tak samo prawdziwa , jak opinia o moich sympatiach politycznych to jestem spokojny o los firmy
    A co do matki , to moja kultura osobista jest zdecydowanie duzo wyzsza niz twoja .
    Natomiast jeśli chodzi o scisłość, to uzyłem wulgaryzmu a nie inwektywy / tak dla twojej , miernej wiedzy / forumowy pajacu.
    bez odbioru
    Dnia 2017-03-30 o godz. 08:40 ~grey napisał(a):
    > jezeli twoja wiedza i opinia o spółce jest tak samo prawdziwa , jak opinia o moich sympatiach politycznych to jestem spokojny o los firmy
    > A co do matki , to moja kultura osobista jest zdecydowanie duzo wyzsza niz twoja .
    > Natomiast jeśli chodzi o scisłość, to uzyłem wulgaryzmu a nie inwektywy / tak dla twojej , miernej wiedzy / forumowy pajacu.
    > bez odbioru

Wiem że ten spokój o los BCI zapewniają ci żarliwe modlitwy w pozycji horyzontalnej na zimnej podłodze plebani u stóp jakiegoś grubego i upoconego klechy. LOL
    Bravo za ścisłość . Z tej niewątpliwej twej zalety na pewno raduję się ten upocony klecha z którym razem się modlicie i NIE TYLKO.
    Dobrej wspólnej zabawy. LOL
  • Re: Udana emisja na IDG Autor: ~bombel [89.229.113.*]
    Dnia 2017-03-30 o godz. 09:01 ~BROK napisał(a):
    > Dnia 2017-03-30 o godz. 08:40 ~grey napisał(a):
    > > jezeli twoja wiedza i opinia o spółce jest tak samo prawdziwa , jak opinia o moich sympatiach politycznych to jestem spokojny o los firmy
    > > A co do matki , to moja kultura osobista jest zdecydowanie duzo wyzsza niz twoja .
    > > Natomiast jeśli chodzi o scisłość, to uzyłem wulgaryzmu a nie inwektywy / tak dla twojej , miernej wiedzy / forumowy pajacu.
    > > bez odbioru
    >
    > Wiem że ten spokój o los BCI zapewniają ci żarliwe modlitwy w pozycji horyzontalnej na zimnej podłodze plebani u stóp jakiegoś grubego i upoconego klechy. LOL
    > Bravo za ścisłość . Z tej niewątpliwej twej zalety na pewno raduję się ten upocony klecha z którym razem się modlicie i NIE TYLKO.
    > Dobrej wspólnej zabawy. LOL

czy ty brok masz jakieś obsesje? może można to leczyć?
  • Re: Udana emisja na IDG Autor: ~BOLO [89.69.15.*]
    NA LECZNIE JEST ZAPUZNO!!!!!!!!!!
    Dnia 2017-03-30 o godz. 10:43 ~BOLO napisał(a):
    > NA LECZNIE JEST ZAPUZNO!!!!!!!!!!

Ale na naukę ortografii nigdy nie jest za PÓŹNO
    Dlatego daruj sobie dobre rady do momentu osiągnięcia poziomu gimnazjalisty.
    LOL
  • Re: Udana emisja na IDG Autor: ~zarobas [83.6.8.*]
    To się musi śpieszyć bo teraz ostatni rok, I klasy w następnym nie będzie, nabór do gimnazjum skończony.
[x]
BALTICINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.