http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/26740025,indygotech-minerals-sa-11-2017-powiadomienie-o-transakcjach-na-akcjach-emitenta
No i prezes tez dokupilem.
Nie zdziwi mnie jak na zamknięciu ktoś zgarnie większe pakiety i odetna groszolapow.
pozdrawiam
Dobrze sie czujesz ? Nie osmieszaj sie pozyskali niewiele ponad 50 % z emisji z czego Janus 43% wskazani ok 50% a reszta to leszcze. Gdzie pozostaly 50% akcjonariat ? Pokazal Zarzadowi czerwona kartke, zobaczymy co teraz zrobia.
Zobaczcie ile z tego kupił prezes i jego własne fundusze. Jeżeli taka ilość on sam przyjął to kto teraz będzie kręcić kursem przeciez nie Brok i Szydera.
Janus sam zainwestował i nie po to żeby stracić on raczej głupi nie jest.
Pozdrawiam
I co cieszyliby cie to ze podbije kurs i upcha jak poprzednie. 100-150% podbitka w ciagu 2 tygodni. Tyle co pozyskali i tak na wszystko nie starczy. Indygo to holding i sie uratuje ale w Baltic jest spolka corka matka i babka jako indygo podobnie w ecr. Lzmo jako oddzielny byt. Mogliby ecr ruszyc bo najmniej potrzeba, Baltic jeszcze w lesie, terminy zawalone, grozna zwrotu dotacji, nie wiele lepiej lzmo z obligami ale on cos robi przynajmniej.
No tak i taj inwestuje od kursu bci po 5 zl, Indygo od ( na dzisiejsze) ...20 zl i LZMO on 2 zl :):)
Tak tez mial emisje kierowane i co z tego wyszlo, widzimy po kursach akcji :) Coz blizej niz dalej do rozstrzygniec i po czynach ich poznacie :)
Dnia 2017-03-28 o godz. 21:51 ~grey napisał(a): > tak ,tak, pójdzie na ich konta ,twoje i przygłupa zwanego brok
Pojawił się Macierewicz tego forum i jak to w stylu talibów pisu atakuje ludzi. Twoja rodzina to się musi wstydzić za ciebie jak w towarzystwie się odzywasz.
ja chociaz mam rodzine , a jak sadze ty nie , i wcale sie nie dziwię , no bo kto z takim kimś chciał by sie wiązać . Dobranoc , ide spać do żony , a ty dalej kiś sie we własnym sosie i obmyślaj strategie , jak tu wku,,,ć ludzi, pajacu . ps. w jednym z tobą musze sie zgodzić ,prawdopodobnie jestem takim samym fanem pis u jak i ty choć u ciebie i z tym moze być na odwrót .
Dnia 2017-03-29 o godz. 23:42 ~grey napisał(a): > ja chociaz mam rodzine , a jak sadze ty nie , i wcale sie nie dziwię , no bo kto z takim kimś chciał by sie wiązać . > Dobranoc , ide spać do żony , a ty dalej kiś sie we własnym sosie i obmyślaj strategie , jak tu wku,,,ć ludzi, pajacu . > ps. > w jednym z tobą musze sie zgodzić ,prawdopodobnie jestem takim samym fanem pis u jak i ty choć u ciebie i z tym moze być na odwrót .
Wielbicielu rydzykowych kazań i moherowych beretów nie nauczyła cię matka nie używania inwektyw w dyskusji .
jezeli twoja wiedza i opinia o spółce jest tak samo prawdziwa , jak opinia o moich sympatiach politycznych to jestem spokojny o los firmy A co do matki , to moja kultura osobista jest zdecydowanie duzo wyzsza niz twoja . Natomiast jeśli chodzi o scisłość, to uzyłem wulgaryzmu a nie inwektywy / tak dla twojej , miernej wiedzy / forumowy pajacu. bez odbioru
Dnia 2017-03-30 o godz. 08:40 ~grey napisał(a): > jezeli twoja wiedza i opinia o spółce jest tak samo prawdziwa , jak opinia o moich sympatiach politycznych to jestem spokojny o los firmy > A co do matki , to moja kultura osobista jest zdecydowanie duzo wyzsza niz twoja . > Natomiast jeśli chodzi o scisłość, to uzyłem wulgaryzmu a nie inwektywy / tak dla twojej , miernej wiedzy / forumowy pajacu. > bez odbioru
Wiem że ten spokój o los BCI zapewniają ci żarliwe modlitwy w pozycji horyzontalnej na zimnej podłodze plebani u stóp jakiegoś grubego i upoconego klechy. LOL Bravo za ścisłość . Z tej niewątpliwej twej zalety na pewno raduję się ten upocony klecha z którym razem się modlicie i NIE TYLKO. Dobrej wspólnej zabawy. LOL
Dnia 2017-03-30 o godz. 09:01 ~BROK napisał(a): > Dnia 2017-03-30 o godz. 08:40 ~grey napisał(a): > > jezeli twoja wiedza i opinia o spółce jest tak samo prawdziwa , jak opinia o moich sympatiach politycznych to jestem spokojny o los firmy > > A co do matki , to moja kultura osobista jest zdecydowanie duzo wyzsza niz twoja . > > Natomiast jeśli chodzi o scisłość, to uzyłem wulgaryzmu a nie inwektywy / tak dla twojej , miernej wiedzy / forumowy pajacu. > > bez odbioru > > Wiem że ten spokój o los BCI zapewniają ci żarliwe modlitwy w pozycji horyzontalnej na zimnej podłodze plebani u stóp jakiegoś grubego i upoconego klechy. LOL > Bravo za ścisłość . Z tej niewątpliwej twej zalety na pewno raduję się ten upocony klecha z którym razem się modlicie i NIE TYLKO. > Dobrej wspólnej zabawy. LOL
czy ty brok masz jakieś obsesje? może można to leczyć?