• pytanie Autor: ~iga [46.113.136.*]
    w tym przypadku uwazam,ze P.P powinno byc cofniete a cena wrocic do poziomuprzed emisja.okazalo sie,ze jeszcze nie weszla seria f a tu juz nowa przyznali inwestorom i to przypadkowym.informacje dotyczace tej emisji byly tak skape,ze wiele inwestorow chcac nie chcac zostali akcjonariuszami P.P a teraz kasa zamrozona.pytanie ;kiedy spolka moze byc odwieszona?
  • Re: pytanie Autor: ~Ja [89.229.194.*]
    No i emisję zablokowano.
  • Re: pytanie Autor: ~zdenerwowany [80.53.156.*]
    pieniądze zablokowali mi na rachunku - dobrze myślą dla siebie i obracają moją kasą bez o[procentowania na innych spółkach a inwestorów mają w d....
  • Re: pytanie Autor: ~Figiel [85.42.94.*]
    To po co kupowałeś?żeby teraz skomleć?to jest giełda a nie płacz i zgrzytanie zębów
  • Re: pytanie Autor: ~WłodekzGdyni [89.79.228.*]
    Dnia 2017-03-31 o godz. 20:31 ~Figiel napisał(a):
    > To po co kupowałeś?żeby teraz skomleć?to jest giełda a nie płacz i zgrzytanie zębów

Kolego Figiel, przecież też masz akcje tej spółki. Po co je kupowałeś ?
    Co, nie masz? To co robisz na tym forum ?
  • Re: pytanie Autor: ~abc [83.20.215.*]
    po pierwsze-powinni teraz puscic notowania, jak parowa chce po tyle kupowac to niech kupuje, a tak nie mozna sprzedac, a zapisac na nowe trzeba-bo wtedy utrata kapitalu na odcietym kursie.
    po drugie-nie rozumiem jak mozna przeprowadzac nowa emisje, skoro akcje z poprzedniej jeszcze nie weszly do notowan.
    nadzor nad rynkiem kapitalowym to kpina w tym kraju!!!!!!!!!!!!!
[x]
MANYDEV 4,62% 0,68 2025-09-24 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.