Informacja dla wszystkich posiadaczy akcji spółki Integer.pl S.A. Fundusz Advent i Prezes Integer....pl S.A. ogłosili wezwanie do sprzedaży akcji w cenie 41,1 zł, w dalszej kolejności - po przekroczeniu 90 % głosów planują wycofanie akcji z giełdy i przymusowy wykup od reszty akcjonariuszy. Ta firma ma wielki potencjał - uważamy, że proponowana cena nie odpowiada wartości godziwej i jest za niska. Dołącz do Porozumienia Akcjonariuszy Mniejszościowych Integer.pl S.A. - razem możemy uzyskać wyższą cenę. WŁAŚNIE ROZPOCZELIŚMY OFICJALNY PROCES ZAWIĄZYWANIA POROZUMIENIA. Naszym celem jest walka o wspólne interesy akcjonariuszy mniejszościowych Każda ilość akcji się liczy - nieważne czy masz 20, 100 czy 500 akcji - działamy w interesie wszystkich akcjonariuszy! Wspiera nas Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych.
W związku iż nie chcemy łamać REGULAMINU Bankiera proszę o kontakt z nami poprzez wyszukanie frazy "Porozumienie Integer" w przeglądarce Google.
Ponownie zapraszam wszystkich akcjonariuszy Integera do kontaktu z nami.
Zapraszam również do zapoznania się z artykułami na temat Integera w weekendowych wydaniach Forsal i Parkiet w których to nasi członkowie udzielają wywiadu na temat naszego stanowiska odnośnie wezwania.
Nie wiem kim pan jest ale widzę że 'Porozumienie' musi być niewygodne jeśli ewa poprosiła o posiłki. Tylko dlaczego to ten sam poziom inteligencji i wypowiedzi składające się maksymalnie z 5 wyrazów.
Chciałbym przystąpić ale się jeszcze zastanawiam. Czy myślicie że jest szansa na to że Advent po skupieniu przykładowo 75% akcji wejdzie jednak w spółkę i pozostawi Integera na GPW ?
Myślę że Advent już na pewno się nie wycofa. Jedyny znak zapytania to ile zbiorą do końca wezwania. Mniejszości owi i tak wybór mają niewielki. Albo zostają sami każdy z osobna a wtedy nic nie zrobią. Albo sprzedają i zapominają. Albo wchodzą w porozumienie i działają dalej wspólnie. Tylko ta 3 opcja daje Małym jakiekolwiek szanse. Tyle tylko że każdemu z osobna wydaje się że to on jest właśnie ten najładniejszy, najmadrzejszy i najsprytniejzy. Na zasadzie 'moja racja jest najmojsza' a inni g...o wiedzą. Ale to właśnie ci obudza się dnia pewnego z 'ręką w nocniku'. Ludzie powinniście się cieszyć że komuś wogole chciało się zabrać za tą całą robotę z porozumieniem i że się nad tym nazapi.....lał. Tylko że to właśnie 'to ja wiem lepiej' większość z was zgubi.
Uważam że nie ma szans by Advent w pierwszym podejściu zebrał 90% akcji. Niemniej jednak uważam też że łatwo się nie poddadzą i po zdobyciu pakietu większościowego będą chcieli pompować swój udział emisjami akcji skierowanymi do samych siebie. W takim przypadku jedynie organizowanie się i wspólne walczenie o nasze interesy będzie miało jakąkolwiek szansę powodzenia.
Brzozka ma 30 % akcji, jak boi się bankructwa to niech uratuje spółkę i sprzeda te 30 %. Ale nie, on nie odda swoich udziałów, woli bankructwo hehe, naiwniacy. Nie dajcie się cwaniakom, popieram was choć nie mam akcji, drugie wezwanie na pewno będzie o wiele większą kwotę. Teraz was postraszą i może kurs zejdzie nawet do 30 zł
Liczba członków formalnie wstępujących do 'Porozumienia Akcjonariuszy' z każdym dniem rośnie. Zapraszam do kontaktu, a z chęcią przedstawimy szczegóły.
Są poważne przesłanki do tego by uważać że wezwanie się nie uda. Zapraszam wszystkich akcjonariuszy którzy chcą walczyć o swoje prawa do kontaktu z "Porozumieniem Akcjonariuszy Mniejszościowych Integer'. Znaleźć nas można wpisując frazę ' Porozumienie Integer' w przeglądarce Google. Zapraszam do kontaktu.