Dlaczego rośnie? To proste - moim zdaniem wszystkie akcje PTI zostały sprzedane. Dziś ZERO podaży. Jeśli faktycznie PTI opuściła na zawsze pokład to mamy murowany wzrost do 2,5-3,5. Jeśli spółka będzie wykazywać dalej zyski z działalności spokojnie zaliczymy 6 zł a może i więcej.
nie widłujcie tak panowie spokojnie bo sie spekula zlezie pamietajcie, ze trend wzrostowy trwa zawsze dłuzej niz spadkowy :) kilka lat wzrostów spokojnych ot co...
Ciekawi mnie czy dzis bedzie ten sam schemat co od kilku dni tzn jakis tam maly handelek i czekanie az sie na prawej stronie uzbiera odpowiednia ilosc w odpowiednich cenach i ..... szuflą zza krzaka. Jesli tak o od jutra wchodzę
Pozwolę sobie mieć odmienne zdanie w temacie 3 zł.Był czas kiedy przez kilkanaście miesięcy bujaliśmy się w okolicy 2.80-3.zł ,gro ludzi kupiło w tej cenie i teraz nie odda bez zysku-zbyt długo oczekiwali na zmianę trendu TAK JAK JA -2,94 zł zakup,oddam w okolicach 5zł. Dlatego myślę że przez 3zł przelecimy bez przystanku.
Obys miał racje, ja niestety z duzo wyzszą srednią tu siedze az wstyd sie przyznac. Przespałem i teraz kibluje tu "za kare" Dobrze chociaz ze dwa pozostałe walory niezle rosną to per saldo krzywdy nie mam ale niesmak pozostaje. Azteca wybralem swiadomie bo zdrowa firma w dobrej branży, mądrze zarzadzana tyle ze nie przewidzialem tych łajz z PTI niestety
Mnie zadowoli cena 8 zł i ani grosza mniej ( cena kupna + rekompensata za zmarnowany czas i zdrowie ) Do konca roku wytrzymam a co dalej to zobacze
zastanawiam się, dlaczego PTI oddawało w dołku, a chyba każdy nawet amator widzi, że to dołek ... Może ktoś sobie chciał zarobić prywatnie i odbierał od Nich a PTI w razie czego jakoś te decyzje wytłumaczy, nie widzę innego rozsądnego wytłumaczenia
A mi cos tu śmierdzi Generalnie jestem "ZA" bo posiadam akcje, ale nie podoba mi sie tutaj pewna zagrywka ( juz ktoras z rzedu -kto bacznie obserwuje codzienne zachowanie kursu ten wie o co chodzi ) Wiec albo jak poprzednik twierdzi WYCISKAJĄ - jacyś niesprecyzowani ONI albo inni ONI kombinują zeby upchnąć jak najwyzej Jednym słowem COŚ jest grane, ale co ?
jeszcze teraz akcyjki musza przejść od niecierpliwych rączek do cierpliwych i spokojnie up up up wiadomo, ze czesc po drodze musi zadowolic się niewielkim zyskiem :)