• W koncu Autor: ~goran [46.187.178.*]
    W koncu zaczyna to wyglądać obiecująco ( wykres kursu } tylko na dobra sprawe nadal nie wiemy dlaczego rośnie ?
  • Re: W koncu Autor: ~Wkurzony [217.153.175.*]
    Dlaczego rośnie? To proste - moim zdaniem wszystkie akcje PTI zostały sprzedane. Dziś ZERO podaży. Jeśli faktycznie PTI opuściła na zawsze pokład to mamy murowany wzrost do 2,5-3,5. Jeśli spółka będzie wykazywać dalej zyski z działalności spokojnie zaliczymy 6 zł a może i więcej.
  • Re: W koncu Autor: ~emka [109.173.144.*]
    może wreszcie czas spółki i kursu
  • Re: W koncu Autor: ~1234 [178.235.146.*]
    gdzie są Ci nasi pesymiści ???? Zostali na peronie a pociąg odjechał ??? Bye !
    Po 30 minutach ładny wolumen. Tak trzymać! Jedziemy dalej!
  • Re: W koncu Autor: ~lekkopoparzony [77.254.248.*]
    nie widłujcie tak panowie spokojnie bo sie spekula zlezie
    pamietajcie, ze trend wzrostowy trwa zawsze dłuzej niz spadkowy :)
    kilka lat wzrostów spokojnych ot co...

pozdr
  • Re: W koncu Autor: ~MOC [37.188.132.*]
    Potwierdzam !!!!!!
  • Re: W koncu Autor: ~Krz [46.169.12.*]
    Ciekawi mnie czy dzis bedzie ten sam schemat co od kilku dni tzn jakis tam maly handelek i czekanie az sie na prawej stronie uzbiera odpowiednia ilosc w odpowiednich cenach i ..... szuflą zza krzaka.
    Jesli tak o od jutra wchodzę
    a nie lepiej wchodzić póki czas ? Jeszcze mamy dół !
  • Re: W koncu Autor: ~mucha [178.235.119.*]
    Nie rozumiem takich dupków,bo inaczej ich nie nazwę,którzy wyrzucają po kilkanaście,kilkadziesiat akcji.Po cholerę kupowali?
    Dziś to była korekta czy co ? Bo jesli to korekta to jutro atak na 3 zł i tam dopiero się zatrzymamy na dłużej
  • Re: W koncu Autor: ~DON [79.124.117.*]
    Pozwolę sobie mieć odmienne zdanie w temacie 3 zł.Był czas kiedy przez kilkanaście miesięcy bujaliśmy się w okolicy 2.80-3.zł ,gro ludzi kupiło w tej cenie i teraz nie odda bez zysku-zbyt długo oczekiwali na zmianę trendu TAK JAK JA -2,94 zł zakup,oddam w okolicach 5zł. Dlatego myślę że przez 3zł przelecimy bez przystanku.

• Re: W koncu Autor: ~goran [46.187.178.*]
    Obys miał racje, ja niestety z duzo wyzszą srednią tu siedze az wstyd sie przyznac. Przespałem i teraz kibluje tu "za kare"
    Dobrze chociaz ze dwa pozostałe walory niezle rosną to per saldo krzywdy nie mam ale niesmak pozostaje.
    Azteca wybralem swiadomie bo zdrowa firma w dobrej branży, mądrze zarzadzana tyle ze nie przewidzialem tych łajz z PTI niestety

Mnie zadowoli cena 8 zł i ani grosza mniej ( cena kupna + rekompensata za zmarnowany czas i zdrowie )
    Do konca roku wytrzymam a co dalej to zobacze
    zastanawiam się, dlaczego PTI oddawało w dołku, a chyba każdy nawet amator widzi, że to dołek ... Może ktoś sobie chciał zarobić prywatnie i odbierał od Nich a PTI w razie czego jakoś te decyzje wytłumaczy, nie widzę innego rozsądnego wytłumaczenia
    wyciskają do końca

• Re: W koncu Autor: ~Box [46.169.12.*]
    A mi cos tu śmierdzi
    Generalnie jestem "ZA" bo posiadam akcje, ale nie podoba mi sie tutaj pewna zagrywka ( juz ktoras z rzedu -kto bacznie obserwuje codzienne zachowanie kursu ten wie o co chodzi )
    Wiec albo jak poprzednik twierdzi WYCISKAJĄ - jacyś niesprecyzowani ONI albo inni ONI kombinują zeby upchnąć jak najwyzej
    Jednym słowem COŚ jest grane, ale co ?
    Syndyk wywalał. Jego kurs nie interesował
  • Re: W koncu Autor: ~obserwacje [37.249.39.*]
    Zgadza się syndyk przejął akcyjki po PTI , a jego nie interesowała cena, wiec szło za bezcen w rynek.
  • Re: W koncu Autor: ~lekkopoparzony [79.188.233.*]
    jeszcze teraz akcyjki musza przejść od niecierpliwych rączek do cierpliwych i spokojnie up up up
    wiadomo, ze czesc po drodze musi  zadowolic się niewielkim zyskiem :)
    to co, korekta za nami ?
    jeszcze meczą
    naprawdę dziwne ktoś to zagrywa,dawno powinno być 3 lub 4 zł

spokojnie, będzie ale ta korekta dzis kończąca się była potrzebna, trend składa się z korekt. Od poniedziałku dalej UP
  • Re: W koncu Autor: ~MOC [92.62.225.*]
    Potwierdzam !!!!!

Walimy KOKS z rana !!
  • Re: W koncu Autor: ~goran [46.187.178.*]
    ~MOC , a cos merytorycznie o aktualnym zachowaniu kursu akcji Azteca umiesz napisac czy tylko walic koksa z rana ?
[x]
AZTEC 0,00% 1,73 2025-09-12 10:58:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.