Ciekawe ilu ludzi wysadzil z akcji tym swoim wmawianiem, ze spolka jest nic nie warta, do przemyslenia dla ludzi ktorzy przez niego poniesli syraty i mu uwierzyli.
Na dzien dzisiejszy tak jest 3 lata z rzedu straty i przyznanie sie w komunikacie przez Zarzadzajacych ze Spolka ze jest ona trwale nierentowna przy obecnym profilu biznesowym
Temat zmiany profilu i nowej dzialalnosci jest obarczony ryzykiem z tym twierdzeniem koresponduje po raz drugi przełozone NWZA.
Kibicuje Spolce stojac z boku na biezaco oceniam szanse na razie jestem sceptykiem
Madrala pokaz mi na gieldzie spolke w ktora zainwestuje i ktora nie jest obarczona ryzykiem, chrzanisz jak potluczony, lepiej zostan na tym boku i sie nie wychylaj, bo to co tu wypacasz kazdy wie i wrzuca w swoja kalkulacje ryzyka kupujac te czy inne akcje.
A po za tym ryzyko tu warto podjac bo rynek gier tylko w Polsce warty jest teraz 2 mld zl, wiec jak sie uda uczknac troszeczke tego tylko na naszym rynku to bedzie o niebo lepiej niz obecnie.
Zatrudnienie jednego informatyka i posadzenie go w czterech ścianach nie powoduję że firma zajmuje się produkowaniem gier a jedynie z punktu formalnego spełnia te wymogi. Więc sądzę że taki scenariusz prowadzi tylko do wyciągnięcia pieniędzy od inwestorów giełdowych. ja bym uważał i zastanowił się nad wejściem w ten walor.
Klasyka gatunku Nie majac przyszlosci probuja uciec do przodu. Problem w tym ze juz 2 x przesuneli NWZA wiec chyab cos inwestor nie zabardzo jest zainteresowany .... albo jest jakas inna przeszkoda ? Czy Spolka tak moze sama zrobic emisje dla kogos ? CZy akcjonarisuz moze oprotestowac taka emisje i czy moze ja zablokowac ? Moim zdaniem emisja powinna byc z PP dla wszystkich zainteresowanych Tak musialby by prospekt z ktorego cos mozna by bylo wyczytac Czy emisja dla wybranego inwestora moze byc bez prospektu ? /moze wlasnie o to rozbija sie to przekladanie walnego?