Mamy potwierdzenie,że jest emisja i to nawet większa niż ta uchwalona w 2015 roku. Do tego cena minimalna to nadal 1.60 zł. Każdy milion w gamedevie wyceniany to jest 10mln na giełdzie, a tu takie kwiatki i spekulanci samych siebie tratują. :))) Ja już swoją pozycję na tej spółce osiągnąłem i z racji płynności nie zamierzam jej zwiększać, ale moim zdaniem cena obecnie jest śmiesznie niska. No chyba ,że nie wyemitują akcji, ale po co wtedy ta szopka z NWZA ??? :)))) Tylko niech mi nie piszą postronni spece o tym,że chodzi o wywałkę na podbitce, bo tu można co najwyżej 50k akcji sprzedać :))) Ja podtrzymuję optymistyczne nastawienie- emisja na ok.2 mln akcji-infa jak z rękawa- wzrost wyceny do 3-4zł- kolejna emisja na 1mln akcji po 3-4zł zł-i w przyszłym roku ostatnia transza po 10zł: już pod konkretne kontrakty, wyniki i wielokrotny wzrost rynków VR i AR, na którym i3D nadal jest dużym graczem z ogromnym doświadczeniem i świetnym portfolio. Trzeba zrobić najtrudniejsze: wykorzystać ten 10-15 krotny wzrost rynku VR for enterprises w nadchodzących 2 latach,żeby przygotować się na ostateczną eksplozję zysków i skali działalności. w 2019-2020 roku :))) Pozdrawiam!!!
To co się aktualnie dzieje i to na małych obrotach sprawia, że myślę, że ktoś większy zbiera i dlatego sobie przelewa z kieszonki do kieszonki po jak najniższym kursie i to niestety działa, bo bardziej miękka część drobnego akcjonariatu puszcza akcje za bezcen (czyli poniżej 1,60). Mi się ta sytuacja podoba, bo ze średniej 1,7X zrobiła mi się ok. 1,40 i mam nadzieję, że jeszcze trochę nałapię przy okazji takich ruchów. Tu będzie przebicie 2 zeta w ciągu 2 tygodni i 3-4 zeta bardzo szybko, a później właściwie nie ma limitu - zależy co spółka zrobi i pokaże w średnie i dłuższej perspektywie...
Komicznie to będzie mors ja oddasz po 80 gr jeszcze w tym tygodniu..... a wszystko na to wskazuje, że tak będzie......... zakończysz tak jak musztarda i majonez..... krzyczeli, że będzie po 5 zł a już ich nie ma! Realnie na spółka jest warta poniżej 40 gr za akcję i to i tak duże przeszacowanie. Tam baza i tam to zmierza ;-)
~mors i ~Ja w sumie obaj macie racje, tyle że ~Ja widzi teraźniejszość i przeszłość, a ~mors możliwą przyszłość. Pożyjemy zobaczymy, kto ma rację. Dzisiaj od rana ładnie zbierane, ale tez od razu uruchamia się podaż, więc zobaczymy efekty na zamknięciu i wtedy będzie można coś powiedzieć.