• Do JA Autor: ~Matt [31.178.83.*]
    Jesteś 100% Polaczkiem o jakich mówią w Anglii...
    Zazdrości innym tego co mają i cieszy się z krzywdy drugiego.
    Nie jesteś potrzebny na tym forum nikomu a tylko pokazujesz jaki się urodziłeś.
    Współczuje rodzinie!!!
  • Re: Do JA Autor: ~ja [83.27.175.*]
    Prawdziwego JA na tym forum już dawno nie ma !! Zobacz IP podrzywaczy prawdziwy JA zostawił was z ręką w nocniku !!
  • Re: Do JA Autor: ~mors [46.31.38.*]
    Prawdziwy ja prawdopodobnie nadal tu jest, ale przestał się udzielać po potwierdzeniu emisji oficjalnym komunikatem. Myślę,że nie tylko posiada nadal akcje,ale delikatnie przeszedł na stronę optymistów, bo prawdziwy ja był myślący i jednak można było z nim podyskutować... :)))))))))))))
    Ale wielu mimo to pomyje na niego wylało .
  • Re: Do JA Autor: ~Jac [46.187.178.*]
    Ten stary JA zasłużył sobie na takie potraktowanie swoim niezwykle aroganckim stylem.
    Czyży ? Moim zdaniem pisał na poziomie w przeciwieństwie do tych nowych JA
    Zgadzam się. Troszkę marudził, troszkę prowokował, ale miał jakieś przemyślenia etc.
    i o to w tym wszystkim chodzi o przemyślenia a nie tępe naganianie jak np. musztarda i spółka
  • Re: Do JA Autor: ~at [164.127.154.*]
    akumulacja wielomiesieczna byla po sredniej cenie 50 gr szybko uroslo i nie ma siely bedzie spadac
    Wskaźnik AD na wykresie dziennym pokazuje coś zgoła innego- dynamicznie rośnie.
    zgadza się w 100 %
  • Re: Do JA Autor: ~Matt [31.178.83.*]
    Takich jak JA jest pełno na forum i nie tylko na tej Spółce.
    Każdy ma prawo do wyrażenia własnej opini jaka by ona nie była.
    Pamietajmy tylko że Giełda to nie zabawa a wypowiedzi niektórych forumowiczów są nie na miejscu bądź poniżej krytyki.
    Każdy kto inwetuje ponosi ryzyko i zdaje sobie sprawę z jej konsekwencji. Dlaczego proponuję takim jak Ja pisanie na FB i pozostawienie forum do metorycznej dyskusji.
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 11:28:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.