• Zakupy Autor: ~black [46.169.12.*]
    Uwazam ze nadszedł czas na prawdziwe zakupy
  • Re: Zakupy Autor: ~xcv [37.47.45.*]
    tu leży 20tys.akcji na podaży do 1,70.Cokolwiek spółka powie w kontekście emisji, kontraktów czy gier / aplikacji i lądujemy na 2zł :))) ale nie o to tu idzie gra... :)))
  • Re: Zakupy Autor: ~Lolo12 [188.146.2.*]
    Trzeba szarpnac to 20tys tylko szkoda mi sprzedawać farmę :(
  • Re: Zakupy Autor: ~xcv [37.47.45.*]
    Nie sprzedawaj. Masz tam dobrą płynność i premiera niedługo. Coś poradzimy... :)))
  • Re: Zakupy Autor: ~Btmg [94.254.182.*]
    To premier będzie z farmy!!!!?
  • Re: Zakupy Autor: ~lolo12 [188.146.6.*]
    TAK!!!!!
  • Re: Zakupy Autor: ~passenger [37.47.142.*]
    Mam dawno kupione w okolicy 2zł, jak zejdzie w okolice 1zł, to kupię kilka tys. żeby uśrednić cenę, ale to nie rozwiązuje problemu braku pozytywnych infirmacji za spółki. Bez tego kurs nie ruszy bez względu na to ile takich drobnych graczy się zepnie.
  • Re: Zakupy Autor: ~xvc [37.47.45.*]
    no i pełna zgoda . Spekulacyjnie wyżej niż te 2-3 złote nie podejdzie. Konieczna przede wszystkim udana emisja. Wtedy będzie można coś powiedzieć o fundamentach. Potem przyjdzie pora na kontakty/ kontrakty i produkcje ( choć jedna lada chwila ma wyjść )
    Na razie prawie w 100% to gdybanie i pełna spekulacja, prawie, bo mamy Nwza i mamy prawo sądzić , że szanse na emisję są spore.
  • Re: Zakupy Autor: ~passenger [37.47.142.*]
    Jakieś szczegóły emisji?!
  • Re: Zakupy Autor: passenger [150.254.210.*]
    To ruszamy na zakupy na niskich poziomach :)

Z tego co widziałem to ostatnie większe transakcje, to Saxum SA pozbywało się akcji w większych ilościach, podejrzewam, że znowu pojawi się podaż z ich strony w okolicy 2zł, pewnie chcą wyjść lub zmniejszyć zaangażowanie w spółce bez straty. Co myślicie?
[x]
I3D 0,00% 0,02 2018-06-04 11:28:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.