poniedziałek pewnie 1,30-1,40, ale nie ma to znaczenia. Do walnego powinno mocno odbić , a przede wszystkim za 3-6 miesięcy widzę tu masę zabijajaca się o akcję na poziomie 4-5zł :)))
On manipuluje co najwyżej nickami ja, Wisiorny, romek i milion podszywów pod innych. To taki typowy przegraniec stracił dużo i teraz popisuje się jaką to niby wiedzę ma. Dziwne że pojawia się tylko przy spadkach tutaj. Na Jujubee przed premierą Reala wieszczył zjazd na 15zł a dobiliśmy do 27zł. Na farmie przez 3 tygodnie wieszczył szybkie przekroczenie 25zł oczywiście nic z tego nie wynikło. Ogólnie to taki antywskaźnik czyli na I3D wracamy to wzrostów. Jak się pojawią to obserwujcie forum wtedy zniknie aż do kolejnej korekty.
poszedł spać. Jak się obudzisz "ja" to możemy pogadać i umówić się na transakcję pakietową po te twoje 0,50 zł. Po co chcesz się męczyć do Wielkiej Nocy. Ja od ciebie to wszystko kupię:), w pakietówce po twoje 0,50 zł.:)
Czyli ok jak nie zejdzie poniżej 1zł to przelewasz mi we wtorek 100tys. zł kupie za to trochę akcji i3d. HAHAHA Ej a powiedz mi koleś kiedy to twoje 25zł na farmie, bo ludzie już tam się niecierpliwią, a od 3 tygodni już miało być. I zmień nick na Wisiorny bo tak jesteś bardziej rozpoznawalny i obśmiany wszędzie gdzie się da HAHAHA.