• Niby trup a ciagle ktos to kupuje? Autor: brooklyn81 [82.8.227.*]
    Bardzo zastanawiajace? Zobaczcie ile akcji jest na K za 0.05gr...czuje ze nizej juz nie zejdzie a i tak ktos to ladnie sobie wymyslil, ze jestesmy juz na tym wlasnie poziomie, celowe zbijanie kursu? Nie jestem prorokiem ale tak to wlasnie wygladalo..

Anyway moich akcji nie sprzedaje a jest ich calkiem sporo i z checia zgasze z wami swiatlo, jesli ktos zostanie ze mna do konca...o ile bedzie koniec? a jesli bedzie klapa, nowa tapeta do stolowego jak znalazl :) Pozdrawiam wszystkich!!
  • Re: Niby trup a ciagle ktos to kupuje? Autor: ~Inwestor [31.0.70.*]
    Tylko zauważ tez, ze z taka ilością akcji może przekroczyć progi 5% i dalej, ciekawe po co?
  • Re: Niby trup a ciagle ktos to kupuje? Autor: ~miro [62.61.50.*]
    No ciekawe. Ja tez mam sporo akcji, czekam do końca. Petrolinvest też miałem i miał wypaść z giełdy, a udało się zarobić. Tu zaryzykuję to samo. za 0,05 na pewno nie oddam. trudno, najwyżej będę miał na papier w biedronki z biedronki:)
  • Re: Niby trup a ciagle ktos to kupuje? Autor: brooklyn81 [82.132.220.*]
    Fajnie by było, jakby coś się wydarzyło do najblizszego poniedzialku, jakieś info może, cokolwiek...jak to mówią "nadzieja umiera ostatnia"... Panowie co ma być to będzie... i albo będzie grubo albo wcale!!!
  • Re: Niby trup a ciagle ktos to kupuje? Autor: ~Inwestor [31.0.123.*]
    Taka sytuacja aż korci żeby dokupić. Ciekawe jak się dalej to rozwinie. Ktoś sporo kasy chce w tego bankruta zainwestowac
  • Re: Niby trup a ciagle ktos to kupuje? Autor: ~miro [62.61.50.*]
    No dziś 1.200.000 szt. chętnych na zakup po 0,05, nikt nie oddał tak na prawde, niewiele chetnych oddać po 0,06... cos tu śmierdzi. 2 dni do końca tego papiera, a jednak za 1 grosz tu nie ma...a to dziwne, bo powinni wywalać wszyscy, a nie wywalaja a jeszcze chętni chcą kupić bankruta... cos w tym jest. Oby weekend dał jakies info i wszystko odwrócił. Ja papier trzymam jak mówiłem. Nie oddam. Pozdro
  • Re: Niby trup a ciagle ktos to kupuje? Autor: brooklyn81 [151.231.98.*]
    Zobaczcie na oferty S.. Jakiś cieć wystawił pare tys sztuk po 0.04gr.. No i niech mi ktoś powie czy to nie jest specjalnie ustawione?
    Oby dziś lub w poniedziałek dali jakieś info! Please ;)
  • Re: Niby trup a ciagle ktos to kupuje? Autor: ~Leon [37.47.246.*]
    Ktoś ewidentnie zbiera po 5 gr. Było 4k na K i momentalnie ktoś postawił 100k na K. Tu ktoś coś wie i zbiera
  • Re: Niby trup a ciagle ktos to kupuje? Autor: ~Poczatkujacy [159.205.250.*]
    Pytam grzecznie poniewaz jestem pocatkujacym graczem
    Gdzie oge znalesc statystyki zlecen kupna/sprzedazy?
    Cizgle notowania wiem ale nie moge znalesc jednolitych
  • Re: Niby trup a ciagle ktos to kupuje? Autor: ~zdziwiony [217.99.255.*]
    Jesteś początkującym graczem, i od razu zaczynasz od tak niebezpiecznej inwestycji jaką jest ta spółka ???
    Gdzie można nieźle wtopić.
    Gratuluję odwagi i..........braku rozsądku :)))
[x]
TOPMEDICA -20,00% 0,04 2017-03-27 15:21:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.