• GDZIE JEST LOLO ??? Autor: ~inwestor [37.248.56.*]
    KUPIŁEM I3D TAK JAK KAZAŁ PO 1,70 . a TAM OD RANA WODOSPAD ? LOLO CO ROBIĆ???
  • Re: GDZIE JEST LOLO ??? Autor: ~Lolo12 [188.146.80.*]
    Czekać sytuacja analogiczna do tej sprzed tygodnia. Wkrótce kolejne infa.
  • Re: GDZIE JEST LOLO ??? Autor: ~lolo12 [188.146.133.*]
    Próbują odbierać wystraszonym i zaniżają kurs przed wystrzałem.
  • Re: GDZIE JEST LOLO ??? Autor: ~inwestro [37.248.56.*]
    OK. Ale dlaczego nie powiedziałeś by kupować dzisiaj tylko wczoraj gdy było drożej.???Może sprzedam ID3 po 1,40 i odkupie taniej po 1,05 ? A czekając porobie pare kółek na mgs Tzn- kupic po 49 i sprzedac po 50.
    Ta giełda chyba nie dla mnie
  • Re: GDZIE JEST LOLO ??? Autor: ~dolar [94.254.144.*]
    I dales sie naganiaczowi bolkowi w preta zrobic. Faktycznie fields nie dla Ciebie. Lolo to oszust jakich malo!
    Perspektywy i3D są świetne. W kwietniu ważne decyzję ja już tam ostatnio zrobiłem kółeczko ale teraz dokupiłem i zakopuje. Kapitalizacja jest śmieszna a wahania które występują to zabawa spekuły, jednak trend jest wzrostowy i dużo jest do ugrania. Nie denerwuj się i zakop akcje, a możesz wkrótce być bardzo bogaty. Ja inwestuje w spółki z dużym ryzykiem ale jeśli odpalają to wzrosty po kilkaset % to norma. Jujubee kupowałem po 8 a oddałem po 25 po 6 miesiącach, aktualnie siedzę na farmie, I3D, CD Projekt i trzymam tam 80% środków. 20% mam do zabawy w kółeczka. Farma kupiona po 15 CD Projekt po 40 jak widzisz na wszystkim osiągam zyski. Na Jujubee również było kilka prób wyleszczenia ale twardo się trzymałem i zrobiłem niezłą kaskę. Jak chcesz mieć dowód zobacz sobie od kiedy udzielałem się na forum Jujubee, i jak broniłem spółki przed wszelkimi naganiaczami.
    A tutaj tworzą taką grę jak Cukierowo i 40mln kapitalizacji hahaha
  • Re: GDZIE JEST LOLO ??? Autor: ~as [87.101.35.*]
    Zerknij czasem na ASSETUS . 50 trochę dużo ale ale 30 w dłuższym terminie realne. Spółka śmigała w podobnej cenie a obecnie perspektywy ma o niebo lepsze od historycznych, posiada większościowy udział w spółce "dachowej" która ładnie się rozwija i przynosi duży wzrost przychodów dla assetusa (przypuszczam, że stąd to przyśpieszenie wyników za drugi kwartał aby ruszyć spółeczką mocno do góry). za wzrostem przemawia także udział w innych spółkach notowanych na new Connect (wystarczy że wzrośnie ich wartość) to dwa a trzy to bardzo dobry ff 16,47%
  • Re: GDZIE JEST LOLO ??? Autor: ~inwestor [77.115.90.*]
    hej lolo na stronie biznes radar wykryłem niepokojace informace o I3D
    :Zysk przed opodatkowaniem -577tyś zł spadek ( -2847.62% r/r)
    Zysk netto-811 tys zł i spadek o (-5892.86% r/r)
    Z czego ma być niby te 2 zł ????
[x]
MGAMES -29,81% 13,00 2024-11-25 11:08:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.