• wyniki Autor: ~fifka [94.254.140.*]
    jak obstawiacie , sam Hutek 10 mln za 2016 rok , chyba będzie dobrze
  • Re: wyniki Autor: ~obserwator [95.49.79.*]
    Nie będzie dobrze lecz bardzo dobrze -cała siła grupy Boryszew opiera się na Impexmetalu ,jest to od lat krowa dojna Pana K.
  • Re: wyniki Autor: ~flcn [37.47.4.*]
    Dnia 2017-03-23 o godz. 07:46 ~obserwator napisał(a):
    > Nie będzie dobrze lecz bardzo dobrze -cała siła grupy Boryszew opiera się na Impexmetalu ,jest to od lat krowa dojna Pana K.

Nawet przy zysku netto 200 mln PLN kurs IPX nie będzie reagował lepiej niż rynek. IPX ma być tani więc jest bo tak chce Roman.
    Co więcej jeżeli BRS zdecyduje o wypłacie dywidendy to oczywiście będzie to kasa IPX przy czym o dywidendzie z IPX nie ma co marzyć.

• Re: wyniki Autor: ~fifka [94.254.140.*]
    skoro piszesz na tym watku , to pewnie masz akcje tej spółki ,
    jesłi w dywidendę i wzrost kursu ty samym nie wierzysz ,
    to po co masz akcje ? liczysz , ze kurs spadnie i bedziesz miał stratę ?
  • Re: wyniki Autor: ~flcn [37.47.27.*]
    No tak na profilu danej spółki można pisać tylko same superlatywy a jak nie to trzeba pozbyć się akcji :DD

PS. Na tym forum będę pisał dopuki IPX nie stanie się oddziałem BRS.
  • Re: wyniki Autor: ~natalia [109.243.107.*]
    Dnia 2017-03-23 o godz. 15:27 ~flcn napisał(a):
    > No tak na profilu danej spółki można pisać tylko same superlatywy a jak nie to trzeba pozbyć się akcji :DD
    > >
    > > PS. Na tym forum będę pisał dopuki IPX nie stanie się oddziałem BRS.

"dopuki"?!
    chłopcze, chyba dostałeś niedawno dowód osobisty i za zaoszczędzone kieszonkowe postanowiłeś z trzepaka przejść na giełdę?
    rany, co za dzieciaki tu piszą! spamują o niczym, byle się popisać, że coś o spółce wiedzą!
    nawet ortografii nie znają, a za giełdę się biorą i wymądrzają na forum!
  • do natalai Autor: ~flcn [37.248.154.*]
    Dnia 2017-03-23 o godz. 18:23 ~natalia napisał(a):
    > Dnia 2017-03-23 o godz. 15:27 ~flcn napisał(a):
    > > No tak na profilu danej spółki można pisać tylko same superlatywy a jak nie to trzeba pozbyć się akcji :DD
    > > >
    > > > PS. Na tym forum będę pisał dopuki IPX nie stanie się oddziałem BRS.
    >
    > "dopuki"?!
    > chłopcze, chyba dostałeś niedawno dowód osobisty i za zaoszczędzone kieszonkowe postanowiłeś z trzepaka przejść na giełdę?
    > rany, co za dzieciaki tu piszą! spamują o niczym, byle się popisać, że coś o spółce wiedzą!
    > nawet ortografii nie znają, a za giełdę się biorą i wymądrzają na forum!

W moim poście jest jeden błąd ortograficzny i już zostałem okrzyknięty dzieciakiem i spamerem. W twoim są trzy więc jaki to poziom natalio :DD

• Re: do natalai Autor: ~natalia [109.243.107.*]
    bo jesteś! wręcz książkowy spamer i dzieciak popisujący się na forum!
    nie wierzę, że nikt tu wcześniej ci tego nie wygarnął!
    i nie chodzi o twój wiek, ale o mentalność, bo prawdziwy facet z klasą tak dziecinnie nie pisze ani nie reaguje, gdy mu kobieta zwróci uwagę!
    moje szpilki mają obcas wyższy od poziomu twego dowcipu!
    próbujesz się odgryźć, że niby zaczynam zdania małą literą? - bo jako dzieciak chyba nie wiesz, że tak można pisać na forum i to nie ma nic wspólnego z twoją kompromitacją ortograficzną!
    no i też nie masz pojęcia, że istnieje interpunkcja, a zwłaszcza przecinki!

zerknęłam wstecz i nikt tak wiele tu nie spamuje w ten sam nudny sposób, co ty!
    do tego jeszcze te śmieszne uśmieszki, których używają już chyba tylko dzieci z młodszych klas podstawówki!
    podkoloruj je może jeszcze na różowo i dorysuj serduszka! tobie podobne forumowe przedszkolaki będą zachwycone!

dorośnij, dzieciaku!
    komu i czym ty tu chcesz zaimponować, wciąż tak samo, właśnie dzieciakowato, narzekając na Karkosika czy spółkę?!

a sądząc po ilości twoich wpisów, to twoją dziewczyną jest chyba komputer i monotematyczność w narzekaniu na impexa!

okaż męski charakter i daruj sobie już kolejny post do mnie, bo wolę rozmowy z konkretnymi facetami, a nie facecikami, którzy opatrują swe posty dziecinnymi uśmieszkami!
  • Re: do natalai Autor: ~flcn [5.172.233.*]
    "prawdziwy facet z klasą tak dziecinnie nie pisze ani nie reaguje, gdy mu kobieta zwróci uwagę!"

"wolę rozmowy z konkretnymi facetami, a nie facecikami, którzy opatrują swe posty dziecinnymi uśmieszkami!"

Czy to aby na pewno odpowiednie forum na twoje kobiece wywody ?

• Re: do natalai Autor: ~Giga [84.203.15.*]
    Wasze komentarze do wyników są naprawdę bezcenne i użyteczne. Trzymać tak dalej.
    zysk netto 132 mln zł , wk=7 zł , cos trzeba dodawać ?
  • Re: wyniki Autor: ~1122 [31.172.185.*]
    Można tylko dodać że zysk za 4kwartał w 2016r był ok 76mln, a teraz tylko 20mln - przez co wynik 2016 jest słabszy niż 2015.....
    to wynik zabiegów wodza , brakuje przecież zysku nadzwyczajnego po sprzedaży łuckiej , która została przewłaszczona na Borka ,
    zysk byłby wtedy ponad 200 mln
  • Re: wyniki Autor: ~obserwator [95.49.73.*]
    Proszę zacząć analizę wyników od wyników jednostkowych ; zysk operacyjny ,zysk netto -dynamika wzrostu rok do roku .Dalej porównać wynik skonsolidowany GK bez zdarzeń jednorazowych .Na koniec proponuję porównać wyniki Alchemii i wartość kursu, z wynikami Impexmetalu i wartością kursu -akcji w obrocie jest tyle samo .Skoro Alchemia kosztuje 5,10 zł to bez narażania się na śmieszność Impexmetal powinien kosztować ile? 15-20 zł .W przeciwnym wypadku po co czekać na wyniki do godz.22, nie podawać ich wcale , albo w godzinach pracy skoro to i tak nie ma znaczenia .
    w skrócie , kolega 1122 chce powiedzieć , że wyniki fatalne , wycena imka powinna oscylować miedzy 2-3 zł , pozdrawiam
  • Re: wyniki Autor: ~re [78.28.33.*]
    zniesienie dematerializacji hutmena chyba od dawna juz zdyskontowane...

http://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,348316

kursem ipx nawet nie zabujało...

dawno nie zaglądałem na watki ipx,
    ale dziś z zaskoczeniem i wielkim rozbawieniem przeczytałem, jak kolejna dziewczyna wdeptała flinstona śmiechem w beton...
    i to dosadniej niż bodajże Ewa ok. 2 lat temu...
    no jeszcze ten fakt, ile osób ją poparło...

zabawne jest i to, że sam flinston już pisze inaczej i nie chce się zakładać o wezwanie, które wg niego miało być rok temu...

biedny flinston... ;)
    flinston, kiedy gwarantujesz wezwanie, które juz dawno miało byc wg ciebie?...
    miałaś rację, Natalio, flinston nawet gdy kurs rośnie, zawsze coś wrednego musi napisać i sam siebie tym nakręca...
    no i znów zakłada swe spamerskie wątki
[x]
IMPEXMET 0,24% 4,22 2019-08-05 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.