lesne dziadki chca odkupic akcje za frajer teraz proponuja 25pln za akcje,zm invest powinien to sprzedac duzemu zagranicznemu koncernowi cena minimum 40-50 pln
Obstawiam ,że podobna transakcja z inwestorem z branży jest już nagrana - tylko najpierw trzeba wydrzeć pozostałe akcje od tzw. ZM.Invest.Cena będzie dużo wyższa od 40 zł tylko bez Nas drobnych- Nam zaproponują na pokuse jakies 35-40 zł.Zresztą nie sądze -żeby u drobnych było więcej niż 3% kapitału- akcjonariat wymęczony w większości oddałał papier darmo.
Buuuhahaha i wszystko jasne, dają sobie cztery lata na urobienie zmi, nieźle kombinują, w zasadzie jakieś udziały w nieruchomościach ktore nie wiadomo kto i jak wycenił? albo gotówką 60pare baniek z jakas premia do aktualnego kursu...o co tu chodzi?tanio odkupić? tylko jak tanio?
Widać mają warunek od przyszłych właścicieli ,żeby już nie rozwadniać kapitału -kurde tyle lat wytrzymałem -wytrzymam do finału i jeszcze dokupię.Tu nie da się stracic przy obecnych cenach.
bardzo was wszystkich przepraszam za to ze znów sie nie pomyliłem w prognozie i niestety miałem rację, ale jest swiatełko w tunelu bo ktoś pytał mnie czy i po ile sprzedałbym akcje bo jest klient
Ja te akcje traktuję jak inwestycje. Co roku dywidenda i spokojnie czekam na 35-40 zł, jeśli się nie doczekam, trudno ale nie oddam po trzech latach aby zaraz potem w miesiąc urosło o 100%
Nie gadaj to przecież zwykła podpucha. Ilu ja widziałem jak to kupili na górce stracili i kiedy akcje szorowały po podłodze to zarzekali się, że już nigdy nie kupią, a potem po wzroście znowu kupowali na górce. A na koniec pytali jak ja zarabiam na giełdzie? Chciwość - to sprawia że są dawcy kapitału. Teraz nikt tu nie zajrzy ale jak akcje będą po 70 zł to wszyscy będą krzyczeć że teraz! Tylko że ja wtedy będę sprzedawał.
Kto wyleszczył i kogo? Jaka panika? Czy ktoś tu widział panikę przy takich obrotach dziennych jakie tu są? Panika 100 tyś obrotu? Czy ktoś dostał w głowę sałatą, ziemniakiem czy selerem podczas tej paniki?
To już koniec,skoro kurs nie podniósł się po ostatnich infach to jusz chyba się nie podniesie, porzucili wszelką nadzieje i zostali z niczym, trzebabylo brać jsw po 12 albo paged po 10.... tu nie ma ani woli ani wiary, jeżeli ktoś ma pomysl w co wejść po sprzedaży proszę pisac