Dnia 2017-03-22 o godz. 06:39 ~NOBILES napisał(a): > teraz powinnismy juz jechac na 5 zl....
Tak do końca tygodnia będzie 5 zeta,tylko zapomniałeś dodać,że za dwie akcję.Dziś baton wystawiam na wiosenne schłodzenie głowy.Moja średnia to 1.78 mam z czego dołować.
Przerwany rajd PEIXIN na 10-20 zł zakończy się na poziomie..........2 zł. Sprzyjać temu będzie rozpoczęta wczoraj korekta na rynkach akcji, która pociągnie mocno w dół kursy.
proszę bardzo. Cała oferta na portalu ALIBABA. Wpiszcie sobie hasło peixin machine w google, filtrujcie po czasie dodania artykułu i zobaczycie w ilu krajach są aktywni. A to co teraz widzicie to zabawa paru jełopów. Mam nadzieje, że zabawki zostaną im wkrótce odebrane i pojedziemy szybko bez nich.
Dnia 2017-03-22 o godz. 10:15 ~Andrzej napisał(a): > proszę bardzo. Cała oferta na portalu ALIBABA. Wpiszcie sobie hasło peixin machine w google, filtrujcie po czasie dodania artykułu i zobaczycie w ilu krajach są aktywni. A to co teraz widzicie to zabawa paru jełopów. Mam nadzieje, że zabawki zostaną im wkrótce odebrane i pojedziemy szybko bez nich. > > https://peixin.m.en.alibaba.com/productlist.html?spm=a2706.8301181.0.0.NmwSbi
Reguła jest taka ,żeby taniej odkupić trzeba mieć dużo aby zdołować,wystraszyć leszczy aby oddali w panice,parę razy na Pexinie to ćwiczyłem,teraz też ustawiłem batona aby nie było 5 w tym tygodniu.
Reguła jest taka ,żeby taniej odkupić trzeba mieć dużo aby zdołować,wystraszyć leszczy aby oddali w panice,parę razy na Pexinie to ćwiczyłem,teraz też ustawiłem batona aby nie było 5 w tym tygodniu.
John 15 tuż tuż wszyscy lękają się...........................................
Dnia 2017-03-22 o godz. 09:50 ~xyz napisał(a): > Dnia 2017-03-22 o godz. 09:45 ~Dzi napisał(a): > > Sam się dołujesz swoimi pierdu , pierdu................ > > Zobaczymy twoje pierdu, pierdu po dzisiejszym kursie leszczu
xyz... co tam słychać ? Nie rób z siebie pajaca tylko naganiaj merytorycznie na spadki bo jest u mnie potrzeba dokupienia paru sztuk a podaż się skończyła poniżej 4
Patrz jak nasz Pex zdobywa świat ! Najświeższe dane ! Export Percentage: 81% - 90% Jeszcze niedawno przewage miała sprzedaż regionalna.... co tu dużo gadać...kto ma łeb na karku ten rozumie... Average Lead Time: 100 Day(s) * * średni czas realizacji 100 dni !!! ponad 3 miesiące !!! Portfel zamówień puchnie !!! 20 PLN MAŁO !!! I nie piszcie tu o targecie 10 PLN !!! Nie róbcie kpin !!!
Dla firmy która przynosi zyski i ma nadwyżki finansowe na rozwój to wskaźnik ten powinien być w ok. 2 minimum. Czyli 50 zł. A przecież w większości wierzymy w jej rozwój. Czyli WK powinno rosnąć. Warto czekać ?
Na Bumechu dwa dni temu ujawnili się chińczycy, China Coal - kurs szaleje. Kilka lat temu w Amikę weszli Koreańczycy, kurs rozwalił sufit - 7 000% w dwa - trzy lata. Nasi Azjaci gorsi od tamtych ? Wątpię. Powoli, ale idziemy tą samą drogą.
Dnia 2017-03-23 o godz. 21:20 ~majk napisał(a): > Na Bumechu dwa dni temu ujawnili się chińczycy, China Coal - kurs szaleje. Kilka lat temu w Amikę weszli Koreańczycy, kurs rozwalił sufit - 7 000% w dwa - trzy lata. Nasi Azjaci gorsi od tamtych ? Wątpię. Powoli, ale idziemy tą samą drogą.
Tylko, że te spółki które wymieniasz nie miały głównego właściciela , a na gniocie masz już Chińczyka który ma 80 % i nikt nie ma wpływu na to co sobie chinol wymyśli.