Zauważalna zmiana z tankowaniem. Cysterna jezdzi juz po różnych pasach a nie tylko prawym, tankowanie jest duzo krotsze. Nie idzie juz sprawdzic miejsca powyżej 1000 bo jest tylko 999+
Myślę że jak dziś nie dobierzes to możesz dobrać po 5. Btw w środę było 385 coś koło tego opinii. Kwestia czasu a zobacz sobie w sensortower ze zaczęli znowu ostro pobierać jest zielono
Po prostu zaczęły się wreszcie ściągnięcia. Może woleli wyelinować bugi przed właściwą kampanią. Na Androidzie to trudniejsze niż iOS, bo masz tysiące urządzeń zamiast kilku.
Moim zdaniem tak właśnie się dzieje wiec trochę dobrał bo przez weekend może być ciekawie. W poniedziałek obstawiam przedział 100 - 500 k ściągnięć i to bliżej tej drugiej liczby. Może dlatego też spółka odcięta nas od informacji o rankingu graczy.
I żeby nie dołować ludzi, że są na 500-tysięcznym miejscu :-) Przecież to totalnie zniechęca do grania. Pewnie nie spodziewali się takiego zasięgu przy tworzeniu aplikacji.
a to już zależy od osoby jednych zniechęca mnie motywuje. Trzeba obserwować statsy może coś z tego chleba będzie. Wg. statystyk na Androida ściągalność jest ok. 50% - 60 % większa. Za to dużo mniejsze przychody z płatności ale ta gra ma być nastawiona na zyski z reklam a więc jest wprost idealna na androida.
Szkoda że pojawiły się już jakieś bugi na wybranych telefonach ale to nieuniknione i mam nadzieje że spółka szybko to naprawi. Gra dość prosta wymagania niewielkie więc powinna śmigać jak zła :)
prosze Cie LG G PAD .....to nisza akas... mi na Lenovo Moto X Play bez problemu dziala a telefon raczej orginalny dosc wiec wedlug mnie calkiem szeroka maja baze obslugiwanych urzadzen.... chodz na starszym Samungu Grand Prime juz nie poszlo ale to juz telefon z 2014 wiec nic dziwnego .....skupiaja sie poprostu na modelach z 2017, 2016 i co najwyzej koncowka 2015 i bardzo dobrze
Na Moto X Play też mi działa, natomiast nie przeszkadzało by niczemu i nikomu gdyby można obsługiwać na większej ilości modeli, gra akurat nie wymaga nie wiadomo jakich parametrów sprzętowych, pozdro
Nie narzekać w komentarzach widać ze odpisują graczom i proszą o restart bo wprowadzają poprawki. W tydzień przejdziemy na inny poziom 1kk - 5kk pobrań a za miesiąc Mr Pacman