Ale spółkę zeszmaciliśmy ( piszę tak bo ja też mam akcje ) Wycena/kapitalizacja 7.6 mln!!! KPINA Zakład w Gryfinie = 10 mln !! Zyski z zakładu 1,6 mln Drugi zakład/fabryka - 20 mln!! strata maleje z kwartału na kwartał i już mamy tylko niecałe 400 tyś i Trzecia spółka zysk z pamięci piszę ponad 300/400 tyś!! Czasem się zastanawiam jak można sprzedawać mając akcje w takich cenach!!!! cel na 2017 rok to 2 zł!!
PP, wydaje mi się, że spółka jest mało znana, nie ma dużych obrotów. Wiem, że pieniądz lubi ciszę, ale będzie tu cały czas taki spokój, to nici z zainteresowania przez większych inwestorów. Trzeba nam kilku szarpnięć po kilkadziesiąt procent i zaraz zlecą się jak muchy. Ale kto to szarpnie?
oj chłopaki nie czajcie się !! Kupujcie kasy nie żałujcie !! rzeczywiście bardzo niedowartościowane jest to GREMPCO !! Wyniki pokazują bardzo dużą poprawę w rentowności ich działalności!! CZAS CZAS CZAS
Zakład nie jest w Gryfinie tylko pod Goleniowem. Ta spółka ma wiele problemów, a wycena jest dobra i realna. Główny problem to struktura właścicielska i zarząd. Nic tu nie ugracie poza spekulacją. Powodzenia!
Zobowiazania kwartalnie maleja o 400 tys. A zyski rosnâ o ponad 100% w 2016. Jezeli ciat nie zrobi straty w 2017 to zysk Grempco kolo 3 mln w 2017. A wycena niecale 9mln.