• Koniec mrzonek o rajdzie Autor: ~XXL [85.14.117.*]
    Tak jak myślałem, mieliśmy przez ostatnich kilka sesji korektę wzrostową ostatniej fali spadkowej, która zniosła kurs PEIXIN z poziomu 3,4 zł na 2,1 zł. Ostatnim kilku sesjom wzrostowym towarzyszyły wciąż słabe obroty zatem wzrosty były całkowicie niewiarygodne.
    Marzyciele którzy zaczęli się rozpisywać o rajdzie na 10-20 zł i o dużej dywidendzie muszą zejść z obłoków i przygotować się na ponowny zjazd kursu poniżej 3 zł.
  • Re: Koniec mrzonek o rajdzie Autor: ~xyz [78.9.181.*]
    Dnia 2017-03-21 o godz. 11:13 ~XXL napisał(a):
    > Tak jak myślałem, mieliśmy przez ostatnich kilka sesji korektę wzrostową ostatniej fali spadkowej, która zniosła kurs PEIXIN z poziomu 3,4 zł na 2,1 zł. Ostatnim kilku sesjom wzrostowym towarzyszyły wciąż słabe obroty zatem wzrosty były całkowicie niewiarygodne.
    > Marzyciele którzy zaczęli się rozpisywać o rajdzie na 10-20 zł i o dużej dywidendzie muszą zejść z obłoków i przygotować się na ponowny zjazd kursu poniżej 3 zł.

Jaki zjazd kursu, zaraz będziesz miał wklejony kolejny filmik o super maszynach , a poza tym targi w Genewie. 
  • Re: Koniec mrzonek o rajdzie Autor: ~XXL [85.14.117.*]
    Spekulacyjna podbitka na PEIXIN została zakończona wczoraj. Arkusz zleceń nie pozostawia żadnych złudzeń. Popyt nagle wyparował.
    Kurs szybko zjedzie w okolice 3 zł i niżej.
    Dnia 2017-03-21 o godz. 11:43 ~XXL napisał(a):
    > Spekulacyjna podbitka na PEIXIN została zakończona wczoraj. Arkusz zleceń nie pozostawia żadnych złudzeń. Popyt nagle wyparował.
    > Kurs szybko zjedzie w okolice 3 zł i niżej.

A co z Genewą i dywidendą ?

• Re: Koniec mrzonek o rajdzie Autor: ~XXL [85.14.117.*]
    A co ma Genewa wspólnego z kursem ? Kompletnie nic.
    Dywidenda to wytwór wyobrażeń marzycieli, którzy chcą zaczarować kurs.
    Arkusz nie pozostawia złudzeń co do dalszych silnych spadków.
  • Re: Koniec mrzonek o rajdzie Autor: ~spokojny [78.8.4.*]
    teraz ruch zaczyna się na Auto Partnerze...

do ilu tu korekta, ciężko oszacować... coś koło 3 pln?
    Dnia 2017-03-21 o godz. 13:17 ~XXL napisał(a):
    > A co ma Genewa wspólnego z kursem ? Kompletnie nic.
    > Dywidenda to wytwór wyobrażeń marzycieli, którzy chcą zaczarować kurs.
    > Arkusz nie pozostawia złudzeń co do dalszych silnych spadków.

Co tam arkusz, przecież to super spółka, a że wywalają nie szkodzi, złapali leszczy i tak to się kręci.
    Ważna jest wiara, że gniot jest warty 20 -30 zł, wypłaci dywidendę, poprawi relacje inwestorskie, i pewnie sprzeda dużoooo maszyn w Genewie. Te maszyny to możesz zobaczyć bo jest sporo filmików na tym forum. Non stop wkleja ktoś linki do tych maszyn
  • Re: Koniec mrzonek o rajdzie Autor: ~Dzi [83.23.218.*]
    Z tym arkuszem zleceń to kolega sam się rozbawia...............xyz po co ciągle płaczesz ?
  • Re: Koniec mrzonek o rajdzie Autor: ~Z3non [185.102.190.*]
    Jutro po krótkiej korekcie w górę, ta spółka zatrzyma się na 10
  • Re: Koniec mrzonek o rajdzie Autor: ~xyz [31.0.71.*]
    Coś ci się pomyliło ja nie płaczę tylko oceniam i przestrzegam
  • Re: Koniec mrzonek o rajdzie Autor: ~Dzi [83.23.218.*]
    Prawdopodobnie od roku czasu oceniasz i przestrzegasz, więc bardzo Tobie dziękujemy za troskliwość.....Od kilku sesji zaczęły się jakieś obroty i być może będzie wcale nie tak tragicznie jak Ty ostrzegasz i oceniasz, a ja oceniam i to jest tylko moje osobiste zdanie, że będzie znacząco lepiej pod warunkiem , gdy nadal będą istnieć obroty....Pewnie jest jeszcze za szybko opierać się na wykresie, ale kiedyś musi być początek....................
  • Re: Koniec mrzonek o rajdzie Autor: ~spokojny [157.25.180.*]
    Dnia 2017-03-21 o godz. 15:05 ~spokojny napisał(a):
    > teraz ruch zaczyna się na Auto Partnerze...
    >
    > do ilu tu korekta, ciężko oszacować... coś koło 3 pln?

Rzuciłem wam info o AP jakiś czas temu... ciekawe czy ktoś je podłapał ;) Dziś informacja o ING tam właśnie ;)

o PIXINIE też pisałem, że opory się robią, to też nikt nie słuchał....
[x]
PEIXIN 14,81% 1,02 2019-04-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.