Tak jak myślałem, mieliśmy przez ostatnich kilka sesji korektę wzrostową ostatniej fali spadkowej, która zniosła kurs PEIXIN z poziomu 3,4 zł na 2,1 zł. Ostatnim kilku sesjom wzrostowym towarzyszyły wciąż słabe obroty zatem wzrosty były całkowicie niewiarygodne. Marzyciele którzy zaczęli się rozpisywać o rajdzie na 10-20 zł i o dużej dywidendzie muszą zejść z obłoków i przygotować się na ponowny zjazd kursu poniżej 3 zł.
Dnia 2017-03-21 o godz. 11:13 ~XXL napisał(a): > Tak jak myślałem, mieliśmy przez ostatnich kilka sesji korektę wzrostową ostatniej fali spadkowej, która zniosła kurs PEIXIN z poziomu 3,4 zł na 2,1 zł. Ostatnim kilku sesjom wzrostowym towarzyszyły wciąż słabe obroty zatem wzrosty były całkowicie niewiarygodne. > Marzyciele którzy zaczęli się rozpisywać o rajdzie na 10-20 zł i o dużej dywidendzie muszą zejść z obłoków i przygotować się na ponowny zjazd kursu poniżej 3 zł.
Jaki zjazd kursu, zaraz będziesz miał wklejony kolejny filmik o super maszynach , a poza tym targi w Genewie.
Spekulacyjna podbitka na PEIXIN została zakończona wczoraj. Arkusz zleceń nie pozostawia żadnych złudzeń. Popyt nagle wyparował. Kurs szybko zjedzie w okolice 3 zł i niżej.
Dnia 2017-03-21 o godz. 11:43 ~XXL napisał(a): > Spekulacyjna podbitka na PEIXIN została zakończona wczoraj. Arkusz zleceń nie pozostawia żadnych złudzeń. Popyt nagle wyparował. > Kurs szybko zjedzie w okolice 3 zł i niżej.
A co ma Genewa wspólnego z kursem ? Kompletnie nic. Dywidenda to wytwór wyobrażeń marzycieli, którzy chcą zaczarować kurs. Arkusz nie pozostawia złudzeń co do dalszych silnych spadków.
Dnia 2017-03-21 o godz. 13:17 ~XXL napisał(a): > A co ma Genewa wspólnego z kursem ? Kompletnie nic. > Dywidenda to wytwór wyobrażeń marzycieli, którzy chcą zaczarować kurs. > Arkusz nie pozostawia złudzeń co do dalszych silnych spadków.
Co tam arkusz, przecież to super spółka, a że wywalają nie szkodzi, złapali leszczy i tak to się kręci. Ważna jest wiara, że gniot jest warty 20 -30 zł, wypłaci dywidendę, poprawi relacje inwestorskie, i pewnie sprzeda dużoooo maszyn w Genewie. Te maszyny to możesz zobaczyć bo jest sporo filmików na tym forum. Non stop wkleja ktoś linki do tych maszyn
Prawdopodobnie od roku czasu oceniasz i przestrzegasz, więc bardzo Tobie dziękujemy za troskliwość.....Od kilku sesji zaczęły się jakieś obroty i być może będzie wcale nie tak tragicznie jak Ty ostrzegasz i oceniasz, a ja oceniam i to jest tylko moje osobiste zdanie, że będzie znacząco lepiej pod warunkiem , gdy nadal będą istnieć obroty....Pewnie jest jeszcze za szybko opierać się na wykresie, ale kiedyś musi być początek....................
Dnia 2017-03-21 o godz. 15:05 ~spokojny napisał(a): > teraz ruch zaczyna się na Auto Partnerze... > > do ilu tu korekta, ciężko oszacować... coś koło 3 pln?
Rzuciłem wam info o AP jakiś czas temu... ciekawe czy ktoś je podłapał ;) Dziś informacja o ING tam właśnie ;)
o PIXINIE też pisałem, że opory się robią, to też nikt nie słuchał....