z technicznego punktu pokonano linie srednioterminowego trendu spadkowego sygnal kupca na macd dziennym plus odbice kursu od sredniej 200 sesyjnej ktora ciagle rosnie czyzby koniec parwie pieciomiesiecznej korekty?
ja sam dałem rano zlecenie PCR i kurs poszedł z 4,99 na 5,16 zł ;) potem sie ludzie dołączali , nikt nie oddawał nisko i poszło , całkowicie zasłużenie , dynamika wzrostów jest tu ogromna a w ogóle tego dotychczas nie odzwierciedlał , jak forum gdzie indziej pisze o wzrostach typu 5--% tak tu nastawiam się na stały zdrowy wzrost , fundamenty nie moga wyglądać lepiej :)
Skup 5 % akcji był po 4,5 Pln Pytanie ciągle zadawane dlaczego spada skoro ma być tak dobrze ,žle policzone przyszłe zyski Myślę że teraz wszyscy wiedzą dlaczego zbijano kurs .W trzeciej fali nie warto łapać dołków ,bo korekty są płytkie a świece wzrostowe długie
ewidentnie widac ze po tej pakietowce na prawie 5 % kapitallizacji na rynek akcji spolki naplynal wiekszy kapital
sama pakietowka jednoczesnie pieknie wybronial linie trendu wzrostowego zaczetej z koncem sierpnia 2016
juttro wzrost byl duzy - wiec cofka moze byc ale z doswiadczenia wiem ze po takiej swiecy potwierdzonej obrotami wystarczy posiedziec i mozna zarobic trzeba przyznac ze to ciekawa spolka z niszowej branzy w ktorej radzi sobie coraz lepiej
Czy handel samolotami i leasing samolotow to taka niszowa branża, może na gpw to tak, na świecie nie. Robią się oni jednym z głownych dostawców nowych samolotów dla jednego z największych przewoźników Aeroflotu , zawiązali mocno współpracę z chinolami, jest obecnie śmieszna wycena co najlepiej widać na c/z czy bilansie to trzeba się cieszyć że jest niska wycena bo można dokupić tanio (do czasu)