maja kapitalu ponad 70 mln euro to jest 300 mln. Akcji jest 13 milionow . niech z tych 300 milionow dadza do podzialu na akcjonariuszy 1/10 to jest 30 mln zl, to bedzie 1,2 zl na akcje/ to jest 10 % zysku przy cenie 10 zl!! to musi urosnac na 10 minimum
Dnia 2017-03-20 o godz. 13:42 ~XXL napisał(a): > To tylko zgadywanki, dywidendy może nie być jeszcze przez kilka lat.
Myślisz, że ten wzrost zainteresowania jest sam z siebie? Gwarantuję Ci, ze ludzie zorientowani dobrze wiedzą co się na Peixinie szykuje i inwestując swoją kasę dobrze wiedzą, że nie stracą. Nawet jakby to było pompowanie, to trzeba być czujnym.
Nie interesuje mnie dywidenda na obecnym etapie !!! Pan Qiulin Xie na razie wie jak wykorzystać tą kasę. Przyjdzie czas i na to. Bardziej nas interesuje ustabilizowanie kursu na poziomie powiedzmy ok. 15 euro. W perspektywie2-3 lat.
Dnia 2017-03-20 o godz. 14:07 ~SzuWielki napisał(a): > Nie interesuje mnie dywidenda na obecnym etapie !!! Pan Qiulin Xie na razie wie jak wykorzystać tą kasę. > Przyjdzie czas i na to. Bardziej nas interesuje ustabilizowanie kursu na poziomie powiedzmy ok. 15 euro. > W perspektywie2-3 lat. > > ................może NASDAQ ?
Dokładnie ! Cześć kasy została genialnie zainwestowana i bardzo szybko zobaczymy z tego korzyści.
Nie podniecać się pozornym wzrostem,jutro walnę batonem i zejdziemy na ziemię.Jeszcze się nie nakupiłem,więc muszę dołować.Dywidendy w tym roku nie będzie na 50%.