• jaka dywidenda? Autor: ~nobiles [83.6.127.*]
    maja kapitalu ponad 70 mln euro to jest 300 mln. Akcji jest 13 milionow . niech z tych 300 milionow dadza do podzialu na akcjonariuszy 1/10 to jest 30 mln zl, to bedzie 1,2 zl na akcje/ to jest 10 % zysku przy cenie 10 zl!! to musi urosnac na 10 minimum
  • Re: jaka dywidenda? Autor: ~XXL [85.14.117.*]
    To tylko zgadywanki, dywidendy może nie być jeszcze przez kilka lat.
  • Re: jaka dywidenda? Autor: ~Gregs [89.76.69.*]
    Dnia 2017-03-20 o godz. 13:42 ~XXL napisał(a):
    > To tylko zgadywanki, dywidendy może nie być jeszcze przez kilka lat.

Myślisz, że ten wzrost zainteresowania jest sam z siebie? Gwarantuję Ci, ze ludzie zorientowani dobrze wiedzą co się na Peixinie szykuje i inwestując swoją kasę dobrze wiedzą, że nie stracą. Nawet jakby to było pompowanie, to trzeba być czujnym.
  • Re: jaka dywidenda? Autor: ~SzuWielki [88.156.158.*]
    Nie interesuje mnie dywidenda na obecnym etapie !!! Pan Qiulin Xie na razie wie jak wykorzystać tą kasę.
    Przyjdzie czas i na to. Bardziej nas interesuje ustabilizowanie kursu na poziomie powiedzmy ok. 15 euro.
    W perspektywie2-3 lat.

................może NASDAQ ?
  • Re: jaka dywidenda? Autor: kororp [88.156.139.*]
    spokojnie sytuacja jest bardzo dobrze kontrolowana i wszystko zmierza w dobrym kierunku, ciepliwości
  • Re: jaka dywidenda? Autor: ~Wisłocka [37.7.69.*]
    Szu twoje15€ za 2-3 cholernie mi się podoba.
  • Re: jaka dywidenda? Autor: ~dobreinfo [83.8.203.*]
    Dnia 2017-03-20 o godz. 14:07 ~SzuWielki napisał(a):
    > Nie interesuje mnie dywidenda na obecnym etapie !!! Pan Qiulin Xie na razie wie jak wykorzystać tą kasę.
    > Przyjdzie czas i na to. Bardziej nas interesuje ustabilizowanie kursu na poziomie powiedzmy ok. 15 euro.
    > W perspektywie2-3 lat.
    >
    > ................może NASDAQ ?

Dokładnie ! Cześć kasy została genialnie zainwestowana i bardzo szybko zobaczymy z tego korzyści.
  • Re: jaka dywidenda? Autor: ~john [94.251.208.*]
    Nie podniecać się pozornym wzrostem,jutro walnę batonem i zejdziemy na ziemię.Jeszcze się nie nakupiłem,więc muszę dołować.Dywidendy w tym roku nie będzie na 50%.
  • Re: jaka dywidenda? Autor: ~Dzi [83.23.219.*]
    Nie podniecamy się, gdyż wiemy,że do specjalisty są długie terminy.Pozdrawiam
[x]
PEIXIN 0,00% 1,02 2019-04-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.