Nigdy więcej !! Piszcie co chcecie ale JA miał rację !! Spółka bankrut , każdego dnia niżej i niżej . Sprzedałem i dobrze mi z tym.Pozdrawiam JA , szkoda , że nie sprzedałem wcześniej .
@gut na chwile sie zagapi i bedzie musial je gonic i moze dogoni w okolicach 1,50, ale to nie moj problem ja tez mam swoj nie maly udzial w dzisiejszym odbiorze czekam na wiecej @gutów
panika to bardzo dobra rzecz dla rodzącego się trendu wzrostowego. Nikt nie powiedział, że będzie łatwo. Jeszcze nie raz przyjdzie nam oglądać gwałtowne spadki. Tymczasem , moim zdaniem, mozna oglosic koniec korekty.
no , ale musimy skończyć powyżej 1,10 . inaczej wymowa sesji będzie dość negatywna. Cieszy walka na 1,01 i ładne , a nawet bardzo ładne obroty. W sam raz na sesję przełomu.
Dnia 2017-03-20 o godz. 09:38 ~gut napisał(a): > Nigdy więcej !! Piszcie co chcecie ale JA miał rację !! Spółka bankrut , każdego dnia niżej i niżej . Sprzedałem i dobrze mi z tym. > Pozdrawiam JA , szkoda , że nie sprzedałem wcześniej . > Opublikowano przy kursie: 1,07 zł, zmiana od tamtej pory: 57,94%