Limdesk został uruchomiony 1 września 2014 roku. Firma wsparta 2 milionami złotych przez Giza Polish Ventures może pochwalić się naprawdę obiecującymi wynikami. W tej chwili mają 26 tysięcy użytkowników biznesowych freemium, w bazie danych mają 48 tysięcy kont email, 110 tysięcy wiadomości email. Do dziś rozwiązali 22 tysiące problemów. Czym jest Limdesk? To oprogramowanie pozwalające zbudować proste centrum obsługi […]
Może i nie liczy się c/z ale gościu paranoją jest aby spółka która zarabia rocznie 120 tysięcy czyli tyle co osiedlowy warzywniak a wyceniana była na 16 mln zł. Firma ta jest bez przyszłości, płaskie przychody i zyski, totalna lipa.
Stefan ma typowa pomrocznosc jasna (organiczne zaburzenia dysocjacyjne, zamroczenie jasne)
Wynika to z prostego faktu, ze to jest golas - teoretyk gieldy. Tak go zamroczylo, ze nie zauwazyl najwiekszych obrotow w historii tej spolki. No ale to juz jego problem. Moze zrobimy zrzutke na lecznie Stefana ? ;-)
Śmieszny gościu, cytuję twój wpis jaki napisałeś na forum Livechata, a świetnie odnosi się do Inteliwise "Na gieldzie nie ma sentymentow. Ale jak ktos lubi zamrazac lub tracic kapital to juz jego sprawa"
Stefan.
Sprzedałeś, nie masz.
Po co się udzielasz na forum.
Już był tu niejaki Radiozet.
Oddał pakiet 20 000 sztuk po 2,5.
Może myślał, że przy lok. Max. wykona kilka kółeczek.
Nie udało się.
Ale nie lamentuje jak ty STEFAN.
W poniedziałek możesz znowu stać się posiadaczem cennego waloru.
Zlecenie kupna i tyle.(najlepiej PKC:))
Pozdrawiam
Nie mam, nie miałem i nie będę miał, balonów z zyskami jak w osiedlowym warzywniaku nie kupuję. Piszę bo nie mogę ścierpieć jak ten pajac wise_man zachwala po forach innych firm jakie to cudo z Intelwise, a przecież to jedna wielka kicha.