Jaką rację ? Ten JA to zwykły naganiacz na spadki i tyle ! Mam nadzieję, że to już koniec tej cholernej korekty i od poniedziałku przywitamy wzrosty !!
Szczekali na JA a prawda jest taka, że koleś miał rację . Żałuję , że nie sprzedałem gdy pojawił się jego pierwszy wpis wątpiący w dalsze wzrosty . No cóż w poniedziałek sprzedaję ratując resztkę kapitału , Na błędach się człowiek uczy
I tu masz racje, jest ich wielu i grają w tą samą grę, znaczy obrzydzic do granic mozliwosci spolkę i skłonic wahających sie do pozbycia sie akcji. Taka metoda. Tak bylo zawsze i tak bedzie. Jak ktos uwierzy w to bajdurzenie i nie wytrzyma cisnienia sypie im do koszyków. Oni zdają sobie sprawe ze teraz jest ten moment ze na akcjach i3D bedzie mozna niedlugo sporo zarobic, wszak zachodzą w niej istotne zmiany a i rosnący rynek na VR stwarza wręcz kosmiczne mozliwosci zbytu ich produktów czy usług. Czy oni ( i3D ) to wykorzystają ? - moim zdaniem tak i wzrost kursu akcji i3D bedzie tego dowodem. Mysle ze juz przed publikacją wyników za 3 Q.
A to co sie teraz dzieje z kursem to zwykła wymiana akcjonariatu ze skoczków i strachulców na tych co moga kilka tygodni poczekac wzrosty.
Dnia 2017-03-18 o godz. 12:26 ~gut napisał(a): > Szczekali na JA a prawda jest taka, że koleś miał rację . Żałuję , że nie sprzedałem gdy pojawił się jego pierwszy wpis wątpiący w dalsze wzrosty . No cóż w poniedziałek sprzedaję ratując resztkę kapitału , Na błędach się człowiek uczy
Przecież wsparcie jest na 1,2zł to bez sensu, trzeba było sprzedać wcześniej, albo teraz czekać na to ja się zachowa kurs na oporze. No i podejmowanie decyzji o kupnie/sprzedaży bo ktoś coś pisał na forum, to prosta droga do strat...