KURS JEST BARDZO NISKO !! JUŻ NIKT NIE CHCE WYWALAĆ PO TAK NISKIEJ CENIE !!!!!!!!!!! A I SPEKULANTOM CORAZ TRUDNIEJ ZBIĆ KURS !!!!!!!!!!! DZISIAJ MOŻLIWA SESJA ODWROTU
Dnia 2017-03-17 o godz. 11:28 ~PREZES napisał(a): > KURS JEST BARDZO NISKO !! JUŻ NIKT NIE CHCE WYWALAĆ PO TAK NISKIEJ CENIE !!!!!!!!!!! A I SPEKULANTOM CORAZ TRUDNIEJ ZBIĆ KURS !!!!!!!!!!! DZISIAJ MOŻLIWA SESJA ODWROTU
ha ha ha a Wy znowu śnicie. Kurs jest bardzo nisko dla WAS!!!!!!!!!! Bo kupowaliście wysoko. Dla mnie i dla wielu innych kurs jest za wysoki o wiele za wysoki jak na tą spółkę z której wydrenowano kasę. Śnijcie dalej o bogactwie....
Przy tak mizernym popycie? Raczej powolne zwalanie kursu. Przynajmniej Ci co brali po 12gr sie uspokoili ale maja jeszcze sporo do oddania wiec czekamy na kolejne nizsze poziomy pozdrawiam
Jest tak do infa jeszcze kilka dni i grubasy skupują jak ktoś skubnie im trochę to wystawiają jeszcze więcej aby psychicznie wykańczać akcjonariuszy Nie dajcie sie bo to jest podpuszczanie Prezes ma racje ze odbicie i zmiana trendu w każdej chwili
Batona ile taki baton 50tys co to jest? Na 50gr jeszcze wiekszy baton jak tak juz to nazywasz. Najlepsze jest to ze jak duzo malych mysli ze to jakis ppdstep to trzeba sprzedawac a nie kupowac. Jesli to takie oczywiste to nikt nie zarobi. Ja tam mam ustawke za 37 gr i nie zmienie zdania. Jak pojdzie w gore trudno na pewno nie wezme powyzej tego ppziomu
Wszystko zależy od tego kiedy podają info o nowej grze. Raczej nie zgarniesz po 0,37,choć życzę Ci tego. Na tym poziomie już tylko akumulujemy........DO PREMIERY!!!!