• zaczyna sie Autor: ~mao [37.47.77.*]
    Był warzywniak, jest sklep osiedlowy a juz za niedługo będzie supermarket. obroty i info idące ze spółki = wielki skok, tym razem ceny akcji
  • Re: zaczyna sie Autor: ~Peixinus [37.47.49.*]
    Wszystko na To wskazuje. Ukryta podaż na 3.49 znikła szybciej niż ktokolwiek zauważył. Ewidentnie ktoś chce zebrać dużo papiera i ma kasę. W następnym tygodniu 6?
  • Re: zaczyna sie Autor: ~Berno [37.47.128.*]
    6...10...20... może być wszystko...spójrz w arkusz... kto jeszcze ma akcje, wszystko pozbierane, kurs może sie długo nie zatrzymać...
  • Re: zaczyna sie Autor: ~re [88.156.116.*]
    sprężyna się napina !!!!
  • Re: zaczyna sie Autor: ~re [88.156.116.*]
    zapewne za to im płacą!!!
  • Re: zaczyna sie Autor: deszczyk_letni [136.0.9.*]
    Powrot w okolice 28-30 jak najbardziej mozliwy i prawdopodobny... tak jak napisalem jakis czas temu: psy sczekaja a my pull up...pull up... chwile tracilem ale przeczekalem i juz zarabiam a szczekacze niech szczekaja dalej
  • Re: zaczyna sie Autor: ~spokojny [78.8.4.*]
    szczekacze takie jak XYZ nie będą szczekać... bo to był ich cel wcześniej... może się odezwą na innych poziomach...

to samo było na Auto Partner... też taki jeden kolorowy wiatr szczekał, że kurs spadnie poniżej 3,5.... i nagle znikł...

nie wiem jak wy, ale warto inwestować w spółki fundamentalne.
  • Re: zaczyna sie Autor: ~analizator [82.145.220.*]
    Tak jak wcześniej pisałem jeżeli przebije 3 zł, następny opór w okolicach 5zł
  • Re: zaczyna sie Autor: deszczyk_letni [136.0.9.*]
    Zobaczymy... odwrocenie trendu jest faktem... czsami beda spadki to oczywiste lecz ogolnie up... obstawiam 28-30...
  • Re: zaczyna sie Autor: ~viola [195.42.249.*]
    Dziś 4,09 dla mnie to są szczesliwe dni, bardzo bardzo się cieszę
[x]
PEIXIN 0,00% 1,02 2019-04-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.