Zamiast czytać raporty i info płynące z rynku ze zrozumieniem , Wy wolicie się karmić mrzonkami w kółku wzajemnej adoracji ? Oczyma swojej wybujałej wyobraźni widzieliście już nawet 5 zł za walor , tylko rynek tego nie dostrzegał ale to Wam w ogóle nie przeszkadzało. Wręcz przeciwnie , kto na podstawie raportów był innego zdania tego obrzucaliście błotem , ten był w waszych oczach trollem . Psychoza i mechanizm działania typowy dla sekty :) A ile I3D zdążyło już spaść od mojego pierwszego wpisu w którym pozwoliłem sobie być sceptyczny w stosunku do Waszego hurra optymizmu ? Ale co ja tam wiem , zarobiony jestem :) Pozdrawiam
Przyjmij pyszałku do wiadomości, że nie dostaniesz nawet jednej akcji z mojego pakietu kupowanego poniżej złotówki! Gdzie byłeś w poniedziałek na koniec lutego gdy papier ruszał Mądralo? Produkujesz tych postów tyle, że zaczynam się martwić o Twoje zdrowie. Zmień może leki lub skonsultuj się z jakimś innym specjalistą!
Dnia 2017-03-16 o godz. 13:41 ~fido napisał(a): > Przyjmij pyszałku do wiadomości, że nie dostaniesz nawet jednej akcji z mojego pakietu kupowanego poniżej złotówki! Gdzie byłeś w poniedziałek na koniec lutego gdy papier ruszał Mądralo? Produkujesz tych postów tyle, że zaczynam się martwić o Twoje zdrowie. Zmień może leki lub skonsultuj się z jakimś innym specjalistą!
Czy ja gdziekolwiek zadeklarowałem chęć nabycia Twoich akcji ? Jak dla mnie możesz je zachować do końca świata i jeden dzień dłużej :) Pozdrawiam
Dnia 2017-03-16 o godz. 14:05 ~dss napisał(a): > napisz na jakim poziomie widzisz cenę za akcję na koniec przyszłego tygodnia
Wydaje mi się , że dla Ciebie nie ma to już większego znaczenia . Ty już wylądowałeś z ręką w nocniku na haku . Ile tak będziesz wisieć tego nie wiem , przecież w przeciwieństwie do Ciebie nie znam przyszłości :) Pozdrawiam