Od 6 marca trwa systematyczny wzrost kursu. Tak jakby ktoś zamierzał delikatnie pozbierać co leży na rynku. Na razie wygląda to bardzo planowo i spokojnie. Być może to jest a konto dobrego raportu, który już tuż tuż. Czy ktoś z obserwujących na Forum posiada jakąś wiadomość odnośnie Instalu którą warto było by się podzielić? Pytam bo rzecz wygląda tak jakby ktoś coś wiedział wcześniej i grał sobie niebyt uczciwie w stosunku do tych niewiedzących. Wszyscy pamiętają rekomendacje na poziomie coś koło 20 zł, ale tu chyba nie o to chodzi. Ja znam INK od lat i posiadam wiem na co go stać (skokowo) zastanawiam się nad zwiększeniem pozycji, a do spekulacji mam inne walory.
Hi dla mnie Wyglada to Jak by specjalnie Zniechecali do spolki pomijajac dobre wyniki ciagla poprawa kapitalow wlasnych Male zadluzenie To proponoja taka dywidende to jacys sknerzy przy tak zdrowej firmie A tu zaraz rusza inwestycje unijne Wowczas Boze Nie ma zmiluj sie To samo wystrzeli Pozdrawiam
Dane za 1 kwartał 2017 produkcja budowlano-montażowa rewalacyjne,w przypadku tej spółki tragedia z kursem, wartość księgowa jak u budowlanego bankruta o co tu chodzi?