• No i odpaliło Autor: ~Janek [83.7.181.*]
    5,25 i duże pakiety !!!!
  • Re: No i odpaliło Autor: ~wtk [165.225.84.*]
    no i pięknie. teraz to obronić i dalej w górę.
  • Re: No i odpaliło Autor: ~elk [80.223.82.*]
    ciekawe kto da zaraz rekomendację :)
  • Re: No i odpaliło Autor: ~Janek [83.7.181.*]
    Pakiety po 100T, 80T, 75T. Dawno nie było takich obrotów!
    Mie sprzedawać bo AT wykazuje mocny trend wzrostowy i cena przed wynikami pójdzie powyżej 6 zł. A że wyniki doskonale to potem jeszcze wyżej!
  • Re: No i odpaliło Autor: ~Brawo [89.204.153.*]
    Noooo
    Do póki się nasi klienci nie zoreintują co im za buble wciskamy.
    Brawo
  • Re: No i odpaliło Autor: ~spokojny [78.8.4.*]
    a gdzie kolorowy pierd i jego garden (republika i inni)

kiedy będzie te wymarzone poniżej 3,5 na AP?

nie szkoda mi nigdy naganiaczy, ani trochę, po takich to tylko jechać.... :)

do raportu co raz mniej czasu... wyniki roczne, jak zwykle miesięczne i za 1Q.... insiderzy już wiedzą pewnie co maja wiedzieć i żadne czary mary tego nie zmienią.
  • Re: No i odpaliło Autor: ~APR [37.47.166.*]
    Ja jestem bardzo zadowolony z inwestycji w Autopartnera
  • Re: na to czekałem Autor: ~silver [194.177.29.*]
    Teraz niech jeszcze Unimot odpali i będzie git
  • Re: na to czekałem Autor: ~spokojny [78.8.4.*]
    Dnia 2017-03-16 o godz. 15:45 ~silver napisał(a):
    > Teraz niech jeszcze Unimot odpali i będzie git

teraz dopiero zaczyna się dziać na PEIXIN - przeanalizujcie sobie tam sprawę

a za jakiś miesiąc będzie się działo na mojej innej perełce ;)
  • Re: na to czekałem Autor: ~swir [87.207.57.*]
    nooooooooooo 5,3 było to teraz powrót w okolice 5zl i konsola mozliwa
  • Re: na to czekałem Autor: ~Leszczu [89.79.243.*]
    Moje akcje już zarosly kurzem nieco, ale trzymam dopóki warstwa kurzu będzie naprawdę gruba.
    Myślałem, że będzie odjazd dopiero koło maja, ponieważ chyba zima jest najsłabszym okresem dla sprzedaży częsci.
    Tak na marginesie wie ktoś dlaczego ?
  • Re: na to czekałem Autor: ~wtk [165.225.84.*]
    wyglada na wejscie grubasa, przeciez ulica tego nie kupila. albo nowa rekomendacja lada moment

podobne do ostanich zachowań auto partner występują w tym momencie na kursie LiveChat - licze na to, ze skoncznczymy podobnie (choc mam nadzieje ze APR dopiero zaczyna, poczekajmy na oficjalnie info, pod co tutaj rosniemy).
  • Re: No i odpaliło Autor: ~Prawda [89.204.153.*]
    Proponuje kupić sobie pampersa ze szczęścia.
    Intecars to jest to!!
    Taki sam wzrost procentowy przy minimalnym obrocie przy cenie to jest to.
    Nasi górą!
  • Re: No i odpaliło Autor: ~TakiOn [176.184.130.*]
    Ta APR w 10 mes ponad 100% wzrostu... intercars w 12 mies 36% i Ty mi tu o jakims inter carsie piszesz?
  • Re: Kolorowy Mistrzu AT, gdzieś się schował ? Autor: ~APR [83.11.56.*]
    Kolorowy gdzie jesteś ? Tęsknimy !!!!
  • Re: Kolorowy Mistrzu AT, gdzieś się schował ? Autor: ~swirek [87.207.57.*]
    a dzisiaj korekta i wczesniej czy pózniej zamkniecie luki w okilicach 4,75
  • Re: Kolorowy Mistrzu AT, gdzieś się schował ? Autor: ~Wtk [89.71.128.*]
    Nic takiego sie nie wydarzy. Czekamy na oficjalne info pod co wzrosty i dalej w gore (nowa reko albo info o grubym)
    Dnia 2017-03-16 o godz. 15:52 ~spokojny napisał(a):
    > Dnia 2017-03-16 o godz. 15:45 ~silver napisał(a):
    > > Teraz niech jeszcze Unimot odpali i będzie git
    >
    > teraz dopiero zaczyna się dziać na PEIXIN - przeanalizujcie sobie tam sprawę
    >
    > a za jakiś miesiąc będzie się działo na mojej innej perełce ;)

UP UP UP :) macie jakieś spóleczki do przeglądnięcia? Ale z dobrymi fundamentami... spekulacje mnie nie interesują.
    Spokojny zerknij na Livechat - moim zdaniem trwa tam proces akumulacji podobny do ostatnio obserwowanego na APR. Znakomite fundamenty, z miesiąca na miesiąc zwiększana baza klientów, perspektywa dywidendy spólka jednak mocno pro-wzrostowa, ambicje wejścia na NASDAQ (to jednak nie tak szybko).

link 

wtk - oczywiście nie podważam Twoich teorii. Jednak jak widzę wykres w górnym szczycie, oczywiście w szerokim paśmie wzrostowy to widzę mniejszy zasięg wzrostów, a chodzi o to, żeby zarabiać. Spółkę, którą wskazałeś rzeczywiście jest dobra... tylko ten zasięg... dzięki za info, będę dalej analizował ją ;)

ale porównując np. do Peixin, gdzie mają rezerwy około 70 mln, brak kredytów, wyniki na plus, wartość nominalna akcji to 1 euro, a księgowa 20 pln, to o czym tu mówić przy obecnym kursie 4 pln? Spółka zdołowana na maxa była...

wczoraj rzuciłem ja wam na tapetę, żebyście sobie przeanalizowali bo zaczyna się dziać... kto złapał wczoraj, dziś ma 14%

oczywiście nie rekomenduje, nie naganiam... jedynie piszę merytorycznie jak zawsze... każdy decyduje osobiście
    zadałeś pytanie o spółki z fundamentami to Ci odpowiedziałem :). rozumiem, że w ten filuterny sposób chciałeś przypomnieć o swojej spółce ;). każdy ma swoją strategię - ja w tym momencie, przy mojej strategii nie szukam nowych inwestycji, a spółka którą polecasz na pierwszy rzut oka pływała po wzburzonych wodach, co sprawia, że jej analiza byłaby jeszcze bardziej czasochłonna. nie twierdzę, że nie ma przed sobą świetlanej przyszłości - jeśli będę szukał spółki do ulokowania kapitału, będzie na mojej liście do obserwacji.

co do Livechat - sam mam średni kurs otwarcia 51,33 zł, a więc zaledwie 6,16% niżej niż kurs aktualny. nie zgadzam się z Tobą, że spólka, która ma za sobą dynamiczny wzrost, nie będzie dalej rosła. po pierwsze - ten wzrost nie był aż tak dynamiczny (choćby porównując z APR), po drugie - potencjał jest, moim zdaniem, ogromny. może i wyższy niż APR w tym momencie.
  • Re: No i odpaliło Autor: ~spokojny [157.25.180.*]
    :) moje pisania nie ma żadnego wpływy na jakąkolwiek spółkę... ale spoko, mamy tu mały "zatarg" i nie pisałem, że w Twojej nie może być wzrostu.. tylko chodziło mi o poziom wzrostu dynamiczniejszy właśnie... i wiesz dobrze, ze to giełda...

Patrz na Briju.. aż mnie kusiło kupic po te 28 później po 25 jak fund skupował... ale bym się wbił w szambo... a wszyscy zachwalali spółkę, rekomendacja ostatnia 37 pln... a kurs poleciał na glebę :) tak więc z doświadczenia wolę kupować spółki o silnych fundamentach, które odbiją i są zaniżone, zazwyczaj celowo...

ja będę obserwował Twoją polecą a Ty moją, zobaczymy jak to się skończy za kilka miesięcy albo wcześniej ;)
  • Re: No i odpaliło Autor: ~Wt [37.249.24.*]
    Tez mnie kusiło Briju kiedy w polowie stycznia postanowiłem zwiększyć zaangażowanie na gpw. Ostatecznie (całe szczęście) wybrałem LVC, CLN i MRC (tego ostatniego pozbyłem sie już jakiś czas temu na kosmetycznym minusie). Możemy sie tak umówić ze wzajemnie przyjrzymy sie PEIXIN vs LVC - nie postrzegam siebie wcale jako faworyta i do tej pory wcale nie proponowałem LVC jako alternatywę do Twojej propozycji. Już wcześniej pisałem - myślałem ze pytasz gdzie są fundamenty, bo chcesz mieć większa dywersyfikację w portfelu. W mojej strategii której chce sie trzymać nie ma teraz miejsca na szukanie nowych inwestycji - kurs PEIXIN będę jednak śledził :)
  • Re: No i odpaliło Autor: ~Janek [83.10.239.*]
    Drodzy Panowie to jest forum APR !!!!!
  • Re: No i odpaliło Autor: ida2010 [95.49.98.*]
    Czekamy na 10 zł. PS . Przypomina mi to OPONEO, kurs "kisił" się wokół 11-13 zł., przy małych obrotach. Większość pisała, że jest drogo. Nagle obroty I kurs zaczęły rosnać, następnie ujawnił się duży akcjonariusz i ..... obecnie mamy 50 zł.
  • Re: No i odpaliło Autor: ~zz [87.207.57.*]
    nooooooooooo a moze byc tez izns kurs poszedł do 5xx i runal po co zaklinac
  • Re: No i odpaliło Autor: ida2010 [178.42.56.*]
    Struna się napina. Brakuje iskry (zainteresowania drobnych), duży zbiera podnosząc nieznacznie kurs.
    wyniki roczne a zaraz po nich miesięczne za marzec tuż tuż....

tak jak pisałem ten okres wyjaśni sprawę kursu i nada mu kierunek.... niektórzy wiedzieli o tym znacznie wcześniej
  • Re: No i odpaliło Autor: ~Tarzan [80.187.98.*]
    Ktoś puścił bąka na koniec i zrobiło się -2%
    amryka pusciła to moze byc rozwolnienie jak nie wezma procha i zapewniam was ze zadne fundamenty wtedy sie nie licza co bylo widac dzisiaj
    no i wracamy do punktu równowagi. APR jako pierwsza w moim portfelu, a promocja stosunkowo niewielka przy minimalnym obrocie. zachowanie kursu w tych złych warunkach moim zdaniem bardzo dobrze rokuje. teraz wiele zależy jak losy potoczą się na szerokim rynku, na razie na S&P 500 FUT zapowiadał odwilż, zobaczymy co dalej
  • Re: No i odpaliło Autor: ~krismert [95.40.132.*]
    jescze poleci w dół do jakieś 4,5 zbyt nagły wzrost musi być duża korekta

Dnia 2017-03-22 o godz. 14:09 ~krismert napisał(a):
    > jescze poleci w dół do jakieś 4,5 zbyt nagły wzrost musi być duża korekta
    >

co ty gadasz... o ile poglebienie korekty na szerokim rynku nam nie przeszkodzi to powinien byc dopiero przystanek dla dalszych wzrostow. w perspektywie miesiaca mamy:
    - raport za marzec, ktory moze byc obiecujacy - skonczyl sie najgorszy sezon dla tej branzy w roku, a APR nawet w tym slabym okresie wyroznial sie na tle slabszych wzrostow u lidera na rynku,
    - raport roczny 4 kwiernia,
    - w zanadrzu byc moze info o nowym inwestorze - te paczki przyjete przez rynek w ostatnim czasie zapewne przejela silna ręka
  • Re: No i odpaliło Autor: ~TakiOn [176.184.130.*]
    Krismert troluje
  • Re: No i odpaliło Autor: ~XXX [83.23.155.*]
    A gdzie kolorowy teraz spamuje ?
  • Re: No i odpaliło Autor: ~krismert [95.40.132.*]
    najwięcej stracili ci co szukali Świętego Graala
    wg mnie to narazie był szczyt patrzac na at i zachowanie społki teraz nastopi pumulacja dluzsza w przedziale 5,3-4,5 ,nic nie rosnie pionowo a jak rosnie to pozniej tak samo spada
  • Re: No i odpaliło Autor: ida2010 [95.49.30.*]
    Bardzo wykupiony papier . Brakuje iskry i jazda.....
    Najprawdopodobniej "Duży" napełnił worek, jeżeli do pełna to niedługo JAZDA !!!!
    Kierunek 9 zł.!
[x]
AUTOPARTN -0,75% 18,54 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.