• Road Hopper Autor: ~Cooler [78.131.129.*]
    W grze Road Hopper nie pokładałbym zbyt wielkich nadzieji. Było widać że zainwestowali przez kilka dni w marketing aby przyspidować sciągnięcia do poziomu 100 000 ale na tym sie skonczylo. Raczej nie ma tutaj potencjału. Natomiast Higway dobrze sobie radzi. Zobaczymy co poakże Manny.
  • Re: Road Hopper Autor: ~Dorotka [164.127.11.*]
    Przeciwnie: Road Hopper ma mocną bazę i będzie wracał przy każdej mocniejszej okazji - wydarzenia sportowe, święta, wybory itp.

Niskim kosztem dodania paru skórek apka wraca do gry regularnie nawet przez wiele lat.
  • Re: Road Hopper Autor: ~Cooler [185.136.133.*]
    Ja natomiast mam wrażenie że Road Hopper miał dużo ściągnięć w ciągu kilku dni bo podkręcili marketing ale monetyzacja okazała się kiepska i zaprzestali. Było widać jak znikają komentarze na google play co moim zndaniem oznaczało że ludzie odinstalowują grę ze swoich telefonów. Poza tym od miesiąca brak nowych instalacji bo brak tez nowych komentarzy.
    Być może przy koljenych aktualizacjach będą znów rozkręcać nakłady na marketing i wtedy efekty monetyzacji będą lepsze. Na chwilę obecną jak dla mnie gra jest martwa i nei wiem czy wogole ktos w nią gra.

• Re: Road Hopper Autor: ~Dorotka [164.127.11.*]
    1) Marketing był ustawiony na konkretne wydarzenia: wybór Trumpa, chiński Nowy Rok czy Super Bowl. Co mają teraz promować, apkę ustawioną na wydarzenia z początku roku? Podpromują, jak będzie kolejna okazja.

2) Komentarze nie znikają, gdy ktoś odinstaluje apkę. To raczej było czyszczenie ocen z tych podpompowanych różnymi zabiegami.

3) O nowych instalacjach nic nie wiemy, znając tylko przedział 100-500k. Może spokojnie przybywać po kilkaset/kilka tysięcy użytkowników dziennie, co nie byłoby złym wynikiem po wygaśnięciu promocji.
    No być może jest tak jak piszesz.
    Ja to porównuje do tego co się dzieje na Higway na google play.
    Instalacje są dość powolne bo 5 tys instalacji w przeciagu kilku dni to żaden szał ale komentarze za to w przeważającej części są bardzo pozytywne co świadczy o tym że gra jest dobra jakościowo i wciąga gracza. Po 5 tys instalacji mamy prawie tyle komentarzy co na ROAD HOPPER po 100 000 tys instalacji.
    Więc może się okaże że monetyzacja w Highway będzie bardzo dobra i o niebo lepsza niż w Real Boxing Rocky.
    Więc życzmy sobie sytuacji że przy 5 tys instalacji przychód będzie na poziomie równym lub wyższym.
    To byłby bardzo dobry zwiastun.

• Re: Road Hopper Autor: ~zx [91.230.8.*]
    w przypadku Highwat Getaway ilośc jest znacznie większa niz to co podaje Google. To jest jedna z 10 najchętniej pobieranych gier w tym tygodniu - to może być na pewno ponad 100 tys i taka ilośc pojawi się po uaktualnieniu.Z pewności arocznie to bea miliony sztuk.
    Zreszta sami zobaczycie - ludzi e kochają sie scigać i jako ze to pierwsza wyscigowa gra z Vivid otworzy im to oczy na ten rodzaj rywalizacji. Wogole wejscie w multiplayer i konkurencje z innymi to to co podnieca ludzi. Mogliby jeszcze pojsc w rywalizacje o kobiety. To mógłby być pomysł na grę. trzeba by im to poddać - i kupowanie innych slicznotek za mikrołatności i konfigurowanie ich ...ach pomarzić za 0,99 dolca
  • Re: Road Hopper Autor: ~kawon [5.172.238.*]
    Wybacz ale ta gra to jest straszny gniot w porównaniu do RB i HG.
[x]
VIVID 0,29% 0,69 2026-03-13 15:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.