W wyniku nabycia udziałów Limtel, Grupa Kapitałowa Inteliwise S.A. stanie się wiodącym w Polsce dostawcą wyspecjalizowanym w dostarczaniu na polski oraz globalny rynek, chmurowych technologii IT automatyzujących obsługę klienta i transakcje e-commerce, opartych o Sztuczną Inteligencję (AI). Zarówno Inteliwise jak i Limtel dostarczają wiodącym markom z obszaru e-commerce, administracji publicznej oraz globalnych przedsiębiorstw cloud’owe rozwiązania informatyczne dotyczące obsługi klienta (customer service, cloud communications, web self service). Rozszerzenie Grupy Kapitałowej Inteliwise S.A. o spółkę Limtel znacząco wzmocni ofertę produktową, w szczególności w obszarze najnowszych technologii automatyzacji i wykorzystania AI (Sztucznej Inteligencji) w ramach infolinii, live chat’a oraz chatbot’ów. Synergia produktowa zostanie osiągnięta poprzez uzupełnienie brakujących wzajemnie produktów umożliwiających oferowanie pełnej komunikacji „omni-channel”: głosowej (voice), wideo oraz tekstowej. Łatwiejsze będzie konkurowanie na rynkach globalnych, gdzie obie spółki mają klientów. Oczekiwanym efektem jest zwiększenie powtarzalnych przychodów oraz marż operacyjnych Inteliwise. Oczekuje się, iż synergie pomogą w oczekiwanym przez inwestorów oraz akcjonariuszy Inteliwise szybszym wzroście oraz wygenerowaniu znaczącej wartości dodanej, na dość rozdrobnionym rynku dostawców rozwiązań chmurowych.
Tak to już nie groszówka. ITL i Limtel razem to już COŚ. Czekam spokojnie na 1-szy kwartał ( nie mam na myśli rzecz jasna najbliższego) z przychodem powyżej 1 mln i zyskiem np. 500 tyś. Wtedy to już będziemy na 5 w kierunku na 10. Oj tak sobie tylko pomarzyłem.(myślę, że mogę) pozdr :)
Gratuluję fantazji. Niemniej doceniam nieszablonowe myślenie. Tym czasem z boku obserwuję niejakiego "radiozet" Czy uda mu się spieniężyć perłę w celu nabycia własnego domku pozdrawiam
Do Wise_man.
Kolego nie ma się o co obrażać.
Papier mam i rzeczywiście uważam,
że ma duży potencjał.
Najważniejsze na dziś to przychody (ICH SKOKOWY wzrost) i zysk ( nie będę się powtarzał).
Później porównujmy Naszą perłę z LIVECHAT.
Ostatnie działania konsolidacyjne z LIMTEL potwierdzają dobry kierunek co widać po kursie akcji.
pozdrawiam serdecznie.
Czytamy ze zrozumieniem i nieszablonowo: "radziozet". :) Spieniężyłem dziś to i owo. Zarobiłem 30k , a już mi żal moich 20k papierków, ale siła wyższa. Mam prośbę tylko do Inteliwise, żeby nie pchało się na 10zl. Niech poczeka jeszcze dwa lata. Wrócę i pojedziemy tam razem. :D
Polsat i plus sa w kolejce INFO jeszcze dokł. niesprecyzowane ,dalej trwaja rozmowy francuzow oraz Niemcow jasna cholera kurs poszybuje w KOSMOS BEDZIE EUFORIA JESZCZE W TYM MIECHU