Dnia 2017-03-16 o godz. 11:54 ~ed napisał(a): > bo musi być korekta , niestety południe
właśnie nie musi, nie ma ku temu powodów na tę chwilę, jeżeli będzie to wymuszona, a zatem będzie to też swojego rodzaju okazja do dobrania, po za tym nie spodziewałbym zbyt dużych ruchów bliżej wyników
Możesz mi wytłumaczyć jaki jest powód że na Echo od dłuższego czasu są bardzo niskie obroty, nawet po ostatnich dobrych informacjach obroty zaczęły jeszcze maleć. Nikt nie interesuje się tą spółką.
Dnia 2017-03-16 o godz. 12:22 ~Bako napisał(a): > Możesz mi wytłumaczyć jaki jest powód że na Echo od dłuższego czasu są bardzo niskie obroty, nawet po ostatnich dobrych informacjach obroty zaczęły jeszcze maleć. Nikt nie interesuje się tą spółką.
nie mogę wypowiadać się dlaczego inni nie kupują, ja nie kupuję ponieważ: a) nie mam aktualnie wolnych środków b) czekam na wyniki za 2016 i 1q 2017
w przypadku innych osób z mniejszą wiedzą, mogą też ulegać pesymistycznym wizją Miecia i innych osób, lub po prostu większe zainteresowanie obecnie wzbudzają spółki skarbu państwa na fali wzrostowej, oraz inne które już ogłosiły / ogłaszają wyniki.
Z drugiej strony czy naprawdę kilkanaście % w skali roku to zły wynik? czy echo ciągle ma rosnąć, przyjdzie czas na wzrosty