• Do Never Autor: ~Paweł [188.146.139.*]
    Wytłumacz mi po co wchodzą do spółki więksi akcjonariusze. Chyba myślą że można coś z tej spółki wykrzesać. Myślę że zapoznali się wcześniej z historią funkcjonowania firmy?
  • Re: Do Never Autor: ~piotr [62.111.192.*]
    ta spółka - czytaj tanie, niemodne kosmetyki ,wody Wars i brutal po 5 zł .. tonie ...zobowiązania ma ogromne !!  a ściągnięcie  kapitału ratunkowego nie powiodło się co widać po cenach akcji !

rynek  takich kosmetyków pada ! takich kosmetyków  zawalenie na rynku . nie ma szans  na dalszy rozwój bo niewiele osób to kupuje .

firmy takie  niby z tradycjami padają ...bo kogo obchodzi  jakaś post prl-owka marka kosmetyczna . tak popadały formy takie jak Meble Swarzędz ..i inne  ..tez  z tradycjami .

przykre ale prawdziwe i dlatego Pani MN wycofała się a obecny zarząd  nie ma pomysłów :(
  • Re: Do Never Autor: ~Never [195.47.201.*]
    Piotrze jestem na giełdzie od 16 lat  i z mojego doświadczenia wynika ze na tej giełdzie najlepiej robi się pieniądze na akcjonariuszach a nie samych biznesach.Przesledz historie Polcolorit,Jwc construction,Integera i wielu innych spolek które wyszly bądź będą wychodzić Zawsze po du... dostają najmniejsi.
    Jak będzie na Miraculum czas ;pokaze.Pamietaj o jednym spolka ogłasza wezwanie kiedy wyssie zrynku maksymanlna ilość kasy nigdy przed tym.
    Zawsze uwazalem ze jedyna osoba ktorza dzwignie Mir jest Nowakowska.Jak było ztymi pp. Miala madry pomysl chciała dac cos w zamian akcjonariatowi.Wydymali ja bez mydła .Teraz wykorzystali ten marny pomysl? Jak to możliwe.
    Najpierw był zly teraz jest dobry.Marne te intencje.Nikt tu nie będzie miał oporow żeby dymac drobnych.Liczyc kase i trzymać rece na stopach jedyna rada.
  • Re: Do Never Autor: ~zeus [89.64.52.*]
    Naganiacze na spadki się pojawili , to dobrze wróży :))))

Ps.
    Never, skoro tracisz pieniądze na giełdzie od 16 lat , to może daj już sobie spokój ??

Pozdrawiam akcjonariat.
    Obecny zarząd ma pomysł i myśle ,że przekonamy się o tym niebwem...
    Sprzedaż styczeń-luty była bardzo dobra ( informacja od przedstawiciela handlowego Mir ). Firma dokapitalizowana przez Pana Kamolę.
    Piotruś co Ty masz z tym WARS-em  po 5 zł ??? Miraculum to nie tylko WARS :)

Jak ja Cię Piotruś lubię...dobrze ,że jesteś ,ale pisz bardziej merytorycznie wtedy bedzie super :)) 

Pozdrawiam akcjonariat.
    gdybym ich nie tracil bylbym Toba,nawiedzonym optymista który wierzy w prawdy objawione.Niestety na giełdzie optymizm jest smiertelny.Nie mam tych akcji wiec dla mnie dyskusja jest bardzo luzna a prowokowanie wskazane.
    Never

Generalnie jest tak ,że optymiści żyją dłużej :) i generalnie mają się lepiej...
    Nigdy nie widziałem pesymisty, który prowadziłby biznes z sukcesem :). Pesymiści przyciągają porażkę.
    Never daj sobie już spokój ,wszak 16 lat to "kupa"czasu :))))
    Wars  jest  symbolem Miraculum z  czasów komuny kiedy na  rynku nie było NOC   ale są  jeszcze kremy do golenia Miraculum po 2,90 zł ...kremy lider po 2,90 zł ...kremy  do twarzy  Pani Walewska po 13 zł w promocjach w sieciach kosmetycznych ...wody brutal po 4,99 zł  itd.  

merytoryczne  - cena  akcji ...aktualnie 2 ,01 :)  zobaczymy cenę  jutro lub pod koniec dnia ;)

Wyobraź sobie Piotruś ,że Brutal juz nie jest własnością Miraculum tylko La Rive..
    Wyobraź sobie Piotruś ,że za tego "śmieciowego" Brutala La Rive zapłaciło 6 mln zł :)))

Oj Piotruś Ty w ogóle jesteś do tyłu z informacjami :)) Napisałem przecież "pisz merytorycznie" ,a Piotruś nic sobie z tego nie robi...

:)
    to tym bardziej .zapłacili 6 mil i co z tego ?  co z tego wyniknie ? zobaczymy ..

wiec Miraculum został WARS ZA 4,90 ZŁ ...

W SKLEPIE INTERNETOWYM Miraculum , W OFERCIE MIRACULUM , W ICH SKLEPIE  JEST  BRUTAL ZA  4 ZŁ  

fakt faktem ze  te kosmetyki to zwykły szajs  dla moherowych beretów i rusków  ..i żadna poważna  grupa  konsumentów - tzw. średnia klasa  - w dzisiejszych czasach  tego chłamu nie kupuje
    Piotruś napiszesz coś merytorycznego (czyt. z sensem..) , czy nadal będziesz bedziesz pisał to samo ???
  • Re: Do Never Autor: ~Newer [178.36.2.*]
    Dlatego napisalem na gieldzie.Zycie to co innego.
    Optymizm to byt zakazany niedopuszczalny.Nie wolno doprowadzac do przekonania i szukac slusznosci we wlasnych tezach bo kiedy poparte tezami innych okaza sie bledne doprowadza do katastrofy finansowej
    trzeba szukac dziury w calym tez ktore sa zaprzeczeniem naszej teorii tylko wtedy jest cien szansy ze jest sluszna.Wielkie firmy placa miliony hakerom ktorzy odkryja dziury w ich systemie zabezpieczen i tak to wlasnie funkcjonuje.
    Dlatego ludzi ktorzy pokazuja kontrargumenty zawsze wart analizowac zwlaszcza kiedy dysponuja doswiadczeniem przewyzszajacym wlasne.

Zajrzyj do Douglasa w transie inwestowania to ksiazka ktora otwiera oczy na wiele spraw,nawet po latach.
    ST.
  • Re: Do Never Autor: ~Gorzelnik [37.47.132.*]
    To Newer szukaj dalej dziury w całym i nie kupuj newer tych akcji i spadaj z forum bo jak ich nie masz to po co tu zaśmiecasz.!
    Chyba, że tobie płacą za czarny pijar! ? znalazłeś dziurę ? i co zapłacili ?
  • Re: Do Never Autor: ~Efete [92.63.45.*]
    On nie napisze bo on nic nie wie :)
    To gościu od generowania ruchu na wątkach żeby bankier miał więcej klików :)))))))
  • Re: Do Never Autor: ~Newer [195.47.201.*]
    nie rzuca się perel przed wieprze biblijna prawda.Szkoda czasu.Vamos
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.132.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MIRACULUM 0,73% 0,83 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.