Ciekawe tylko czy nauczy ona czegoś wszystkich tych hurra optymistów ? Jak chociażby czytania raportów spółki , czy info płynących z rynku ? Giełda to nie jest koncert życzeń jak by niektórzy chcieli . Pozdrawiam
Póki nie pójdzie info o czymkolwiek z WZ to jak widać po arkuszu pusto i z jednej i z drugiej strony, żadna nowość. Siedzę na GPW i NC od 5 lat-pierwsze dwa lata w plecy, od 3 lat na plusie, i nie pisz o raportach i komunikatach, bywały spółki z cudownymi raportami po -10% po publikacjach, a są i takie jak FON czy Elkop że bez raportu +50%. Nie ogarniesz tego. Dwie zasady-zero emocji i inwestuj tyle ile możesz stracić.
Phi, już się bałem, że coś się stało na WZA, a tu nic specjalnego zgodnie z moimi oczekiwaniami. Kilku drobnych się wysypie (liczący na cuda i nagonieni), ale tragedii nie będzie.
dalej nie napisałeś dlaczego ta środa ma być pamiętna... myślałeś, że wszyscy po walnym zaczną się ścigać w wywalaniu akcji? buahaha pod tym względem będzie pamiętna dla ciebie - pełne rozczarowanie, świadczące o tym, e nie wiesz w co się tutaj gra :) p.s. wiem, wiem, nie twój poziom - twój poziom jest poza ziemski i w ogóle jesteś zarobiony i takie tam schizy inne :)
Pomalutku we właściwym kierunku...Niektórzy lubią spoglądać w notowania co 5 minut. Takie ADHD i analizy na nim oparte to gwóźdź do trumny. Ja zakładam pozytywny scenariusz rozwoju, inni nie. Bardzo dobrze. :))) trend is your friend jak to mawiają, a ten jest po stronie posiadaczy od niedawna :))))