inaczej nie ruszy , tzn podbitki beda ale to tylko taplanie sie w miejscu, papaier jest nadal za drogi , tak jak pisałem w lutym poczekamy do wakacji ... bawcie sie dalej tysiącem złotych i przewalacie z reki do ręki
Kolego jak będzie po 13 to będziesz pisał na 6.To po pioruna tu siedzisz.Tu jest mało akcji jedna iskierka i ognia. A jak chcesz na 13 to zrzucaj samemu jak masz.
Od początku to mówiłem,to jest kwestia czasu,a może być tylko dnia.Tu jest teraz gra na umęczenie.A może ktoś popuści.I Panowie jak by miało spać jak pisze jeden Pan na 0,13 to już dawno by to zrobili. Uderzcie w przedział 0.19-0,22 zobaczycie jak podaż się ożywi.
jednego nie rozumię jak była cena 0,23 - 0,25 to ciebie nie było widać teraz jak rośnie to masz kilkadziesiąt watków jesteś rasowym naganiaczem na spadki? weż sobie daj spokój
Dnia 2017-03-15 o godz. 12:15 i-_-i napisał(a): > inaczej nie ruszy , tzn podbitki beda ale to tylko taplanie sie w miejscu, papaier jest nadal za drogi , tak jak pisałem w lutym poczekamy do wakacji ... bawcie sie dalej tysiącem złotych i przewalacie z reki do ręki
Ale dostawali 844 kilo! Mogli już do 850 kilkoma zaokrąglić?! Normalnie szał. Ciekawe czy analogicznie do marca będzie się coś działo, wtedy było podobnie, chyba około 700 kilo. Ale chyba nic dwa razy się nie zdarza?!