Zapraszam na I3D jutro WZA a wkrótce mega info. Wzrosty które były to nic przy tym co nadchodzi. Macie szanse szybko odrobić straty z mgames. Pozdrawiam.
Człowieku - idź pisać te swoje pierdoły na tamto forum. Jesteś beznadziejny. Nawet jeśli akcje Macro miałyby spaść poniżej 47-50 groszy (w co nie wierzę) to przynajmniej będzie spokój od twoich beznadziejnych tematów zakładanych jeden po drugim. Masz ksywkę na forum, która pewnie nawiązuje do twojej orientacji - bardzo mi przykro...
Skoro tak wierzysz w jakieś I3D to weź kredyt i zainwestuj wszystko co masz a na pewno zostaniesz milionerem. Jestem pewny na 100% że wcale nie o to ci chodzi - chciałbyś pewnie zarobić na Macro. Wierzysz że kupisz taniej i ze swoich zainwestowanych 2000 zł zarobisz kilka stówek. Brawoo - jesteś prawdziwym inwestorem. Gdyby pisać posty mogły osoby proporcjonalnie do zainwestowanych pieniędzy to nie miałbyś za bardzo głosu. No coż - jakoś przeżyjemy twoje jęki rozpaczy. Tak jak powiedziałem - jesteś taki mądry to zainwestuje wszystko co masz w swoją spółeczkę.
Ja swojego zdania nie zmieniam - trzymam duży pakiet akcji MACRO - perspektywa 6-12 mc. Obecna kapitalizacja jest poniżej 40 mln co na spólkę, która zaczyna przynosić znaczące zyski netto to bardzo mało. Cel minimum 1 zł a dalej zobaczymy. Nawet jeśli spadną akcje w oczekiwaniu na nowe komunikaty to nie oddam ani jednej akcji. Każda z nich ma dla mnie zarobić co najmniej dwukrotnie.
Zresztą nie piszę do ciebie tylko do osób które tu umoczyły i jeszcze liczą na cud. Cudów nie ma a na I3D mogą spojrzeć bo wzrosty tam będą i to jest nieuniknione.