• Zarzad integera do wymiany Autor: ~Amazon [31.0.45.*]
    Dzialanie w interesie wybranych akcjonariuszy (czytaj swoim) , takie zagrywki prezes integera stosuje po roczym przegladzie opcji strategicznych - wymyslil ultimatum jako najlepsze rozwiazanie dla wszystkich akcjonariuszy poza nim samym, taki zarzad powinien sie podac do dymisji - zadnej alternatywy i poszanowania akcjonariatu, sugestia moja jest taka zeby zwolac walne i w porzadku uchwal dac odwolanie rady nadzorczej (ludzi prezesa) i powolanie nowego zarzadu , mam wrazenie ze kazdy inny bedzie lepszy od tego
  • Re: Zarzad integera do wymiany Autor: ~SYNDYK [78.9.132.*]
    Popieraja tych ktoryz im daja zrezec!

ja bym ich pod sad dal na wasyzm miejscu za to ze gadali te futures jakie to bedzie piekne dla spolki oj zlote gory a skonczylo sie listem z ostrzezniem o banrucwie hehe!!

eweidetnie dzialnei na szkode i wyciganie forsy zeby sobie zyc kosztem kredytow bankowych!pROSTE!

a dobrze amwial PHIL FISHER!!

NIe iwnestuj w zbyt mlode firmy!!!!!!!!
  • Re: Zarzad integera do wymiany Autor: ~RR [78.11.41.*]
    powinno zostać zwołane NWZA z agenda co najmniej jak poniżej:
    1) emisja akcji z pp w ilości starczającej na spłatę długów zapadających w tym roku w cenie emisyjnej max. 41 zł za akcję (cena z wezwania)
    2) zmiany w RN

wcześniej tylko trzeba ustalić z funduszami że będą chciały obejmować i jak dużo (może 7,7 mln szt top za dużo - najpierw emisja ratunkowa tyklko kilkadziesiąt mln na spłatę tegorocznych obligacji)

natomiast co do zmiany zarządu i ewentualnie dużej emisji - najpierw trzeba znaleźć odpowiednich kandydatów :) a potem ich wsadzić na stołek i ew. po ustaleniu z nimi zrobić emisję

moim zdaniem książkowo to zrobił łapiński w crm - znalazł pacjenta który miał doświadczenie w tym jak zrestrukturyzować w konkretny sposób firmę (tam trzeba było zbudowac zakład, przenieść do niego produkcję aby obniżyć koszty, wprowadzić na rynek nowe produkty a potem sprzedać branżowemu) - jak go znaleźli to z nim ustalili emisję i ją klępneli i objęli... tutaj trzeba dopiero znaleźć kandydata... pewnie potrwa to pół roku minimum :/

ale np. RN powinno się już dziś zmienić!

i nie jestem pewien ale odnoszę wrażenie że w tym kierunku tutaj to idzie ... fundusze z nami o detalach nie będą rozmawiały m.in. dla tego że do naszego np. fb czy listy mailingowej wgląd maja wszyscy - nawet 'szpiedzy' brzoski... ale myślę że w tym kierunku to idzie - podnoszą teraz swoje zaangazowanie żeby mieć więcej niż brzoska, my pewnie powinnismy dać pełnomocnictwo do reprezentowania nas na NWZA jakiemuś funduszowi który będzie chciał je wziąć.... i nie ważne czy będziemy wówczas mieć 5%, 3% czy 10% - każdy procent może być na wagę złota...

• Re: Zarzad integera do wymiany Autor: ~600akcji [37.47.0.*]
    Jak zwołać nwza i odwołać brzoza?
  • Re: Zarzad integera do wymiany Autor: ~Amazon [31.11.176.*]
    Uprawnieni do zadania zwolania walnego sa akcjonariusze dysponujacy minimum 5 % kapitalu, w tej chwili kilka funduszy i mam nadzieje wkrotce porozumienie akcjonariuszy mniejszosciowych
  • Re: Zarzad integera do wymiany Autor: ~RR [83.142.196.*]
    Ale jak sie odwoluje to trzeba kogos powolac... to taki drobny problemik - znalezc kogos akceptowalnego dla wystarczajacej wiekszosci i jeszcze dogadac sie z nim finansowo - a nie wezmie 40 tys za to - nawet miesiecznie
  • Re: Zarzad integera do wymiany Autor: ~600akcji [37.47.9.*]
    Brzoska stracił zaufanie
    Nie ma innego wyjscia
    Ostatnią osobą godną powierzenia majątku jest ktoś taki jak on
[x]
INTEGERPL 0,04% 48,47 2017-05-24 16:49:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.