• Współpraca ze Skyline Medical Autor: ~Syzyf [94.254.224.*]
    Dziwi mnie trochę, że praktycznie nikt nie porusza wątku związanego ze współpracą ze Skyline Medical. Spółka opracowała innowacyjny system STREAMWAY służący do automatycznego usuwania płynów medycznych, a tak się składa, że GLG Pharma będzie wyłącznym dystrybutorem tego urządzenia na terenie Wielkiej Brytanii oraz Europy Środkowo-Wschodniej.  
  • Re: Współpraca ze Skyline Medical Autor: ~Mikołaj [80.55.178.*]
    Może Skyline Medical kupił ten pakiet od Quark Ventures.
  • Re: Współpraca ze Skyline Medical Autor: ~Sympatyk [185.124.116.*]
    Dnia 2017-03-14 o godz. 12:37 ~Mikołaj napisał(a):
    > Może Skyline Medical kupił ten pakiet od Quark Ventures.

Jak wynika z ostatnich komunikatów akcje zostały przekazane "na podstawie umowy cywilno prawnej".
    Ciekawe tylko kiedy przekażą informację kto je nabył i po jakiej cenie.
    Podobno Quark Ventures ma kłopoty finansowe i być może dlatego pozbyła się akcji.
    Nabywcą mogła by być Skyline Medical, ale oni podobno też cienko przędą.
    Jak ktoś wcześniej informował na forum, to zakup systemu STREAMWAY uratował im tyłek i może dlatego robią jakieś kombinacje między sobą.
    Takie rozwiązanie nie byłoby dobre.
    Ale to tylko moje domysły.
    Może ktoś z akcjonariuszy ma większą wiedzę w tym temacie i może będzie chciał się z nami podzielić swoimi przemyśleniami :-)
    pozdro.

P.S.
    Trzeba czymś się zająć do czasu oficjalnego komunikatu ;-)

• Re: Współpraca ze Skyline Medical Autor: ~wer [77.253.25.*]
    Będzie info?
  • Re: Współpraca ze Skyline Medical Autor: ~Sympatyk [185.124.116.*]
    Dnia 2017-04-26 o godz. 22:02 ~wer napisał(a):
    > Będzie info?

Jakieś informacje na pewno będą i to niebawem.
    Uważam że nie jest ważne kto przejął 1 500 000 akcji. Jeżeli przejął to nie po to aby nimi "żonglować", ale z myślą o dużym zarobku w przyszłości. Trochę poczytałem i częściowo koryguję moje stanowisko w powyższej sprawie.
    To nie ten poziom firmy i nie ma co jej porównywać do "giełdowych przekrętów".
    Jestem przekonany, że leki które powstaną będą lekami skutecznymi, o czym się już pisze,- potwierdzają to badania wstępne i wcześniej komisja przyznająca dofinansowanie. -Takie jest moje zdanie-.
    Firma laboratorium, to nie taśma produkcyjna, czy transport. Tutaj jest potrzebny czas i spokój.
    Ktoś we wcześniejszych postach napisał że GLG PHARMA LLC to nic nie znacząca firma na światowym rynku farmaceutycznym.
    "Nie od razu Kraków zbudowano". Proponuję najpierw poszukać informacji na ten temat, a potem wyrażać taką opinię.
    Daleki jestem od naganiania na wzrosty, czy spadki ceny akcji.
    Uważam, że przyjdzie czas kiedy rynek sam to skoryguje.

pozdro.
  • Re: Współpraca ze Skyline Medical Autor: ~Qlimax177 [84.10.229.*]
    Spark Spark Spark :P Patrzac jak szybko spada komus sie bardzo spieszy .Bedzie zbierac w gore ile sie da .A wiele tego nie ma .No ale kto wie moze sie myle .Poczekamy zobaczymy
[x]
GLGPHARMA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.