Tak sobie myślę Pan Kamola obejmował po 1,8 skupował koło 2zł. Inni brali od 1,8 do około 3zł. To jak ktoś kupił po powiedzmy po 2,2 i weźmie emisje po 1,5 to średnią ma 1,85 to mniej więcej tyle po ile obejmowały Grubasy. Tu może być tylko lepiej, co nie zmienia faktu, że może to trochę potrwać. ruszy się jak zbiorą tyle ile uważają za słuszne.
Wyniki muszą być dobre , spółka dokapitalizowana przez Kamolę robi dobrą sprzedaż. Wiem od jednogo z przedstawicieli hadlowych Miry ,że sprzedaż styczeń -luty była ponoć bardzo dobra. Czas pokaże , trzeba się uzbroić w cierpliwość.
co to znaczy musza być dobre?? NIe rozumiem takich argumentow. zwłaszcza słowa muszą.Kiedy kupiles sobie jakiś meski kosmetyk Miraculum przypomnij sobie.Ja nie pamiętam takiej daty.
Własnie wczoraj :) męską wodę toaletową Green , polecam , super zapach. Moja kobieta kupuje JOKO i damskie kremy, perfumy... etc. Mówienie ,że Miraculum to tylko dla starszych ludzi , to delikatnie mówiąc mijanie się z prawdą... Wyniki muszą być dobre skoro jest bardzo dobra sprzedaż ...gdzieś tak mi logika podpowiada...
No to gratuluje ja Chopina jakies 6 lat temu i jest to jedyny wg mnie produkt warty zainter.Cala reszta stos cena jakość niewspolmierny.Szkoda ze tych pianek do golenia po 30 zl nie zrobili Vichy miało by konkurencje,nie wroze Miraculum sukcesow.Czas pokaze
Nie ulegaj zludzeniu ze jeśli Ty kupujesz to wszyscy inni robia to samo.Prawdziwa sprzedaż mogapokazac przychody,moga ale wcale nie muszą.Przy spolkach z problemami na kapitale obrotowym przychody i zapasy to 2 bardzo istotne pozycje.
Zobaczymy co będzie. Sam też chodziłem po drogeriach troche i pytałem ...Odpwiedz była zawsze jednoznaczna , popyt na kosmetyki Miraculum jest duży. Kamola dokapitalizował spółkę kapitałem obrotowym (z tym był do tej pory problem) , przedstawiciele handlowi mówią ,że jest dobrze... Czas pokaże.
a co mają mówić przedstawiciele ? biorą kasę za to "latanie" po sklepach , jeżdżenie służbowymi samochodami ....to tak będą mówić i świrować ze jest super ...poki maja te ciepłe posadki i pensyjki .
jak idzie sprzedaż to widać po obrotach , wynikach a te ...tragiczne są .
Nie do końca masz rację. Kamola kupował też akcje od Nowakowskiej po 2,60. A Crystalwaters pierwsze akcje obejmował grubo powyżej 2zł również. Nikt nie jest tutaj na zero.;) kurs z uwzględnieniem pp musi wrócić powyżej 2,20-2,30, żeby powychodzili na zero "grubi", jak ich nazywasz. A chyba nie po to weszli tu, żeby wyjść na zero.;)