Ja już sprzedalem godzinę przed twoim zaleceniem po 1.19 ale to byl chyba zly ruch. Bo cena ten tydzien pewnie 1.35. Za szybko sprzedalem po kosztach wlasnych.
w ciągu najbliższych 2 dni na pewno bedzie komunikat i się okaże ... o co chodziło w tej dzisiejszej sesji :) albo będzie atak na 1,65 albo powrót do 1,10.
Ci co liczą na poważną zwyżkę kursu muszą poczekać do przełomu kwietnia i maja. Próchnik powstaje z kolan a efekt namacalny będzie po zakończeniu I albo nawet II kwartału
ja bym się nie podniecał bo może wyjść jak zawsze na próchniku szybki wzrost 15% i jeszcze szybszy spadek 20% .. ale mam nadzieję że tym razem w końcu po 6 latach bedzie inaczej :):):)
Znajac moje inewestycje to jutro będzie 1.30. Gdy pozbywam sie akcji na mały zysku cena w krotkim czasie idzie 40%. Ja biorę tylko 5% tyle co na lokacie bankowej. Obaczymy pod koniec tygodnia.
Dnia 2017-03-13 o godz. 23:08 ~Dreg napisał(a): > Znajac moje inewestycje to jutro będzie 1.30. > Gdy pozbywam sie akcji na mały zysku cena w krotkim czasie idzie 40%. Ja biorę tylko 5% tyle co na lokacie bankowej. Obaczymy pod koniec tygodnia.
na prc to już masz wielki sukces że odzyskałeś kasę ! większość kupowała ten papier po 4 zł.