Czy były w przeszłości sytuacje że spółka pomimo wyznaczonej daty wykluczenia z obrotu akcjami utrzymała się na giełdzie? Tu jako główny argument do wykluczenia chodzi o pokrycie kosztów rozprawy jak dobrze zrozumiałem.
Może się odwołują od decyzji knf bo ich ktoś przejmuje, różne są warianty, ale dziwna sytuacja, nie sprzedaje, z czystej ciekawości obserwuje, stratę odrobię gdzie indziej
Za duży obrót i za mały spadek jak na takie info, gdyby się tu coś nie szykowało to kurs byłby 0.01 i brak chętnych na zakup a tu ponad 600 tys akcji poszło !!!
Dokładnie. Takie info o wykluczeniu to powinno być już po 1 grosz, a tu 600k kupionych i kurs wiele nie spadł. Ktoś coś wie. Ja trzymam swoje, za bezcen nie oddam, trudno... czuje że tu będzie jeszcze grubo. Niestety kto ma wiedziec to wie, można tylko obserwować. Nawet sie zastanawiam czy nie dokupić i nie uśrednic sobie. Najwyżej stracę, choć nie sądzę. Tak samo było na PETROLINVEST... dzwonili nawet do ludzi, w tym do mnie z biur maklerskich, że wykluczenie z giełdy, ludzie posprzedawali, kurs spadł... Ja nie sprzedałem, powiedziałem sobie,że trudno: albo utopie wszystko, albo zyskam. I co? Zrobili split, akcje poszły w górę i zarobiłem 150%, a tak bym wyciągnął jakies 30% tego co kupiłem. Więc tu również zaczekam...czuję,że i tu będzie dobrze,a co niektórzy wiedzą to samo